Bevezető

1. A jelen általános felhasználási feltételek (a továbbiakban: „ÁFF”) a Szolgáltató által a felhasználóknak (a továbbiakban: „Felhasználó”) a www.kuponkodom.hu weboldalon nyújtott online szolgáltatásának feltételeit írja le. A jelen ÁFF teljes terjedelmében az Üzemeltető honlapján hozzáférhető, és adathordozóra elmenthető, azaz a Felhasználó által tárolható. A Weboldal által nyújtott bármely szolgáltatás regisztrációval, illetve regisztráció nélkül is igénybe vehető.

2. A Szolgáltatóval a https://www.kuponkodom.hu/kapcsolat oldalon található űrlap segítségével lehet kapcsolatba lépni.

3. A Szolgáltató minden joga a Szolgáltatóhoz tartozik, beleértve a szerzői jogokat, a névhez kötődő szellemi tulajdonjogokat, az internetes domain és a Weboldal jogát, valamint a Szolgáltató által közzétett űrlapokat, logókat és egyéb tartalmakat.

4. Tilos a Szolgáltató előzetes, írásbeli beleegyezése nélkül másolni, sokszorosítani, módosítani vagy terjeszteni a Webhely, vagy annak egy részét, kivéve, ha az a vonatkozó törvények és az ÁFF alapján megengedett. A Szolgáltató a saját és a Felhasználó érdekeinek védelmében lépéseket tehet, beleértve jogi intézkedéseket is. A kuponkodom.hu által működtett weboldalakhoz tartozó minden adat, információ, szöveg és keresési eredmény szerzői jogvédelem alatt áll, különösen az oldalon megjelenített kuponkódok, kedvezmények melyek „kizárólag nálunk” felirattal vannak jelölve. Ezek részének vagy egészének másolása, sokszorosítása, módosítása tilos, kivéve, ha a kuponkodom.hu ehhez írásos engedéllyel hozzájárul. A jogosulatlan másolás, terjesztés, módosítás a jogszabályok megsértésének minősül, és büntetőeljárást von maga után.

5. A Szolgáltató az interneten használt formátumban közzéteszi a hirdetési anyagot a Weboldalon, amely a kínált Szolgáltatásokhoz és a harmadik féltől származó termékekhez és szolgáltatásokhoz kapcsolódik. Az ilyen szolgáltatások vagy ajánlatok használata nem része a Honlapnak, és a harmadik félre vonatkozó szabályok az irányadóak.

6. A Honlap vagy más szolgáltatások által nyújtott szolgáltatási feltételeket más feltételek és feltételek szabályozzák.

7. Ne feledje, hogy az elektronikus eszközök által nyújtott szolgáltatások használata kockázatot jelenthet minden internethasználó számára, úgy mint a Felhasználó operációs rendszerének fertőzését rosszindulatú szoftverek által és az adatok jogosulatlan megszerzését és módosítását. A fenti veszélyek elkerülése érdekében, a Felhasználónak megfelelő technikai eszközöket (kiváltképp vírusírtót és tűzfal szoftvert) kell használnia annak érdekében, hogy ennek kockázatát csökkentse.

1. Fogalmak


Az itt felsorolt kifejezések magyarázata:
Szolgáltató: BitMe s.r.o. (székhelye: Nám.Kossútha 3087/1 vchod č. 104 Komárno 945 04; nyilvántartási száma: 54 971 268).
Üzemeltető: a weboldal üzemeltetője, az 1. pontban meghatározott BitMe s.r.o.
Weboldal: a kuponkodom.hu internetes címen elérhető weboldal, ahol a Szolgáltató által fenntartott szolgáltatás elérhető.
Hirdető: minden olyan természetes vagy jogi személy, amely termékeit, illetve szolgáltatásait a Weboldalon reklámozza, illetve a Weboldalon Kuponokat jelenített meg.
Szolgáltatások: minden, a Weboldalon elérhető funkció, melyet a Felhasználó elér, használ, kipróbál.
Fiók: a Felhasználó által, a Weboldalon elérhető regisztráció menüpontban létrehozott hozzáférése a Weboldalhoz.
Felhasználási feltételek: jelen dokumentum.


2. A Szolgáltató által nyújtott szolgáltatások és feltételei

A Szolgáltató a felhasználók számára ingyenesen közvetít harmadik féltől származó ajánlatokról, kedvezményekről szóló információt. A kuponkodom.hu fenntartja magának a jogot, hogy időszakosan vagy akár teljesen megszüntesse a szolgáltatást, valamint fenntartja magának a jogot, hogy megváltoztassa, módosítsa vagy törölje a weboldal bizonyos részeit, a megjelentetett ajánlatok részét vagy egészét előzetes bejelentés nélkül. Az ajánlatokban szereplő összegek forintban vannak feltüntetve, akkor is, ha a partner árait más pénznemben adja meg.
A Felhasználónak a Szolgáltatás igénybevételéhez internet hozzáférésre van szüksége, valamint böngészőjének támogatnia kell az ú.n. JavaScript-ek futtatását. A felhasználónak el kell fogadni a Süti kezelést.
Tilos a Weboldal vagy a Szolgáltatások használata olyan módon, amely sérti a törvényt, az erkölcs elvét, a harmadik felek személyes jogait vagy a Szolgáltató jogos érdekeit, ez alatt különösen értetendő az illegális tartalmak megjelenítése.


2.1. Szolgáltatások listája

a. Harmadik féltől származó, promóciókkal kapcsolatos információk

b. Kedvezményes kódok biztosítása

c. A felhasználói fiók kezelés

d. Hírlevél

e. Interaktív formanyomtatvány biztosítása a Szolgáltatóhoz


Garancia

Bár a kuponkodom.hu folyamatosan törekszik a gyors, technikailag akadálymentes és zavartalan adatáramlásra a rendszerek tekintetében, a kuponkodom.hu-nak nincs befolyása azokra a szolgáltatásokra, amelyen nem tartoznak a szolgáltatásához. Így a hosting szolgáltatáshoz sem, és ezért nem tehető felelőssé azok működéséért, teljesítményéért. A kuponkodom.hu fenntartja magának a jogot, hogy szabadon meghatározza azt az időtartamot, amely alatt megoldja a technikai problémákat. A kuponkodom.hu különösen nem vállal felelősséget azoknak a rendszereknek a funkcionalitásáért, amelyek nem tartoznak közvetlenül a szolgáltatásához. A kuponkodom.hu nem vállal felelősséget a megjelenített információk aktualitásáért, helyességéért, teljességéért és minőségéért.
A kuponkodom.hu különösen nem vállal felelősséget az ajánlatot nyújtók által biztosított termékekért, szolgáltatásokért, információkért, mennyiségéért és minőségéért. A kuponkodom.hu nem vállal felelősséget, hogy az ajánlatokban szereplő termékek, szolgáltatások beszerezhetőek, megvásárolhatóak. A kuponkodom.hu és a partnerek weboldalaikat egymástól teljesen függetlenül működtetik, így a kuponkodom.hu nem vállal felelősséget a partner weboldalának tartalmáért.


Felelősség


A kuponkodom.hu semilyen esetben nem vállal felelősséget a felhasználó veszteségéért vagy káráért. A felelősség korlátozása összhangban áll a felelősségre vonatkozó jogszabályokkal. Külső hivatkozásokkal (link-ekkel) kapcsolatos felelősség A kuponkodom.hu kifejezetten elhatárolja magát a weboldalon megjelenő tartalomtól, amelyekre a kuponkodom.hu által működtetett weboldalak bármelyikéről link vezet. A kuponkodom.hu kiemeli, hogy semmilyen befolyása nincs a hivatkozott weboldalak tartalmára, kódjára.


Szerzői jogok védeleme


A kuponkodom.hu által működtett weboldalakhoz tartozó minden adat, információ, szöveg és keresési eredmény szerzői jogvédelem alatt áll, különösen az oldalon megjelenített kuponkódok, kedvezmények melyek „kizárólag nálunk” felirattal vannak jelölve. Ezek részének vagy egészének másolása, sokszorosítása, módosítása tilos, kivéve, ha a kuponkodom.hu ehhez írásos engedéllyel hozzájárul. A jogosulatlan másolás, terjesztés, módosítás a jogszabályok megsértésének minősül, és büntetőeljárást von maga után.

Tárhely szolgáltatónk

Webonic Kft.,8000 Székesfehérvár,Budai út 9-11.


Jeleng ÁFF hatálya: 2022. november 1.