Kedves felhasználónk! Ezen az oldalon igyekszünk választ adni gyakran felmerülő kérdésekre. Reméljük, minden kérdésedre választ találsz, ha mégsem, akkor itt elküldheted nekünk kérdésed: Írj nekünk ITT

Mi az a kupon, kuponkód?

A kuponkódok vagy más néven kedvezménykódokat megtalálod weboldalunkon a főoldalon listázva. Első és legfontosabb, hogy a kuponkódok ingyenesek, nem kell fizetnünk értük. Kuponkódnak nevezik a betűkből számokból álló szöveget, melyek kedvezményes árat biztosítanak partnerünk webáruházából való rendeléskor. Ha nem találsz számodra megfelelő kuponkódot, tovább válogathatsz a kupon kategóriák oldalunkon, ahol tematikusan szétválogattuk neked a legjobb kedvezményeket, kuponkódokat.

Hogyan tudom beváltani?

Ha megtaláltad a megfelelő kuponkódot, kattints a „Kód mutatása” feliratú gombra és a kód megjelenik a képernyőn. Nincs is más dolgod, mint kimásolni a betűkből vagy számokból álló kódot és beváltani partnerünk weboldalán a rendeléskor. Általában „kupon beváltása” beviteli mezőbe kell megadni a kuponkódot és rákattintani a „beváltás” feliratú gombra. Ezután a megrendelés értéke csökkentésre kerül a kuponkód értékével, ami lehet -5%,-10%,-20 de akár -50% is.

1. Kupon vagy kedvezmény kiválasztás: Válaszd ki a kuponkódot vagy kezdvezményt, amit fel szeretnél használni partnerünk oldalán. Kattints a „Kód mutatása” gombra vagy a kedvezmény címére.

2. Kuponkód másolása: a megjelenő ablakban egy betűkből és számokból álló szöveget látsz. Ez a kuponkód. Másold ki a kuponkódot, amit a „Kód másolás” gombra kattintva tehetsz meg. Használhatod a CTRL + C billentyűket is a kuponkód másoláshoz.

3. Kupon felhasználása: kattints a „Tovább az üzletbe” feliratú gombra. Ekkor átirányítunk partnerünk weboldalára, ahol neked már csak annyi a dolgod, hogy kiválasztod a kívánt terméket és kosárba helyezed. A rendelés leadása előtt add meg a kuponkódot a megfelelő helyen és a kedvezmény mértéke automatikusan levonódik rendelésed végöszegéből.