Kedves felhasználónk! Ezen az oldalon igyekszünk választ adni gyakran felmerülő kérdésekre. Reméljük, minden kérdésedre választ találsz, ha mégsem, akkor itt elküldheted nekünk kérdésed: Írj nekünk ITT

Mi az a kupon, kuponkód?

A kuponkódok vagy más néven kedvezménykódokat megtalálod weboldalunkon a főoldalon listázva. Első és legfontosabb, hogy a kuponkódok ingyenesek, nem kell fizetnünk értük. Kuponkódnak nevezik a betűkből számokból álló szöveget, melyek kedvezményes árat biztosítanak partnerünk webáruházából való rendeléskor. Ha nem találsz számodra megfelelő kuponkódot, tovább válogathatsz a kupon kategóriák oldalunkon, ahol tematikusan szétválogattuk neked a legjobb kedvezményeket, kuponkódokat.

Hogyan tudom beváltani?

Ha megtaláltad a megfelelő kuponkódot, kattints a “Kód mutatása” feliratú gombra és a kód megjelenik a képernyőn. Nincs is más dolgod, mint kimásolni a betűkből vagy számokból álló kódot és beváltani partnerünk weboldalán a rendeléskor. Általában “kupon beváltása” beviteli mezőbe kell megadni a kuponkódot és rákattintani a “beváltás” feliratú gombra. Ezután a megrendelés értéke csökkentésre kerül a kuponkód értékével, ami lehet -5%,-10%,-20 de akár -50% is.

1. Kupon vagy kedvezmény kiválasztás: Válaszd ki a kuponkódot vagy kezdvezményt, amit fel szeretnél használni partnerünk oldalán. Kattints a “Kód mutatása” gombra vagy a kedvezmény címére.

2. Kuponkód másolása: a megjelenő ablakban egy betűkből és számokból álló szöveget látsz. Ez a kuponkód. Másold ki a kuponkódot, amit a “Kód másolás” gombra kattintva tehetsz meg. Használhatod a CTRL + C billentyűket is a kuponkód másoláshoz.

3. Kupon felhasználása: kattints a “Tovább az üzletbe” feliratú gombra. Ekkor átirányítunk partnerünk weboldalára, ahol neked már csak annyi a dolgod, hogy kiválasztod a kívánt terméket és kosárba helyezed. A rendelés leadása előtt add meg a kuponkódot a megfelelő helyen és a kedvezmény mértéke automatikusan levonódik rendelésed végöszegéből.

Miért regisztrálj oldalunkra?

Ha regisztrálsz bekerülsz a kuponkodom.hu csoportjába, mely számos előnnyel jár. Ilyen például az exclusive kedvezmények: regisztrált tagjainknak speciális, csak nekik elérhető kuponkódokhoz, kedvezményekhez kapnak hozzáférést.
Ez nem minden! Tagjaink minden hónapban részt vesznek nyereményjáték sorsolásunkon, ahol értékesebbnél értékesebb nyereményeket nyerhetnek.
És, ha ez még nem lenne elég: emailben tájékoztatunk a legújabb kuponkódokról, akciókról, kedvezményekről.