Szeretnél olcsóbban vásárolni?

A kuponkódok vagy más néven kedvezménykódokat megtalálod weboldalunkon a főoldalon listázva. Ha nem találsz számodra megfelelő kuponkódot, tovább válogathatsz a kategóriák oldalunkon, ahol tematikusan szétválogattuk neked a legjobb kedvezményeket, kuponkódokat.
Ha megtaláltad a megfelelő kuponkódot, kattints a “kuponkód” feliratú gombra és a kód megjelenik a képernyőn. Nincs is más dolgod, mint kimásolni a betűkből vagy számokból álló kódot és beváltani partnerünk weboldalán a rendeléskor.

Hogyan tudom beváltani?

A kimásolt kuponkódot partnerünk weboldalán kell beilleszteni a rendeléskor. Általában “kupon beváltása” beviteli mezőbe kell megadni a kuponkódot és rákattintani a “beváltás” feliratú gombra. Ezután a megrendelés értéke csökkentésre kerül a kuponkód értékével, ami lehet -5%,-10%,-20 de akár -50% is.

Miért regisztrálj oldalunkra?

Ha regisztrálsz bekerülsz a kuponkodom.hu csoportjába, mely számos előnnyel jár. Ilyen például az exclusive kedvezmények: regisztrált tagjainknak speciális, csak nekik elérhető kuponkódokhoz, kedvezményekhez kapnak hozzáférést.
Ez nem minden! Tagjaink minden hónapban részt vesznek nyereményjáték sorsolásunkon, ahol értékesebbnél értékesebb nyereményeket nyerhetnek.
És, ha ez még nem lenne elég: emailben tájékoztatunk a legújabb kuponkódokról, akciókról, kedvezményekről.