edigital Black-Friday kuponok kuponkódok

November 15-én erőlködés nélkül találod meg az ütős akciókat!

Magyarországon az első Black Friday megmozdulások 2010 körülre vezethetők vissza, azonban ekkor még csak a kiskereskedelmet érintették. Szerencsére nem váratott sokat magára, hogy az e-kereskedelemben is felüsse a fejét a shopping láz, ráadásul az éllovasok között ott vágtatott az Extreme Digital is.

2013-ban elsőként hirdettünk fekete pénteket annak érdekében, hogy olyan felhasználók számára is vonzóvá tegyük az internetes vásárlást, akik idegenkednek tőle, vagy csak nagyon ritkán éltek ezzel a lehetőséggel.

A kínálatba pedig a hagyományosnak mondható portékák – tévék, laptopok és okostelefonok – mellet, néha olyanok is bekerülnek, amelyek alapvetően nem képezik az Extreme Digital portfólióját. Ezek egyike volt a Zar Formenti cég egyedi gyártású luxusmotorcsónakja, amely 25% kedvezménnyel került 2015-ben a fekete pénteki katalógusba.

Mindezek tükrében elmondható, hogy az Extreme Digital mindig igyekszik újító szemmel tekinteni a Black Friday által állított kihívásokra, és évről-évre olyan ajánlatokkal előrukkolni, amelyek mindenkit a megrendelés gomb lenyomására ösztönöznek.

Friss edigital Black-Friday kupon kedvezmények

Íratkozz fel edigital Black-Friday értesítőre!