Mennyibe fog ez kerülni: mi nem számítunk fel semmilyen díjat, sem csatlakozási díjat sem jutalékot sem havidíjat. Tehát, teljesen ingyenes a kedvezmények megjelenítése.

Kiknek nyújtunk segítséget eladásaik növelésében?

Remek megoldás azoknak, akik megfelelő árréssel be tudják vállalni egy-egy termék vagy termékcsoport kuponkóddal történő promócióját. Egy kuponkampány hamar megtérül, mivel nem kell energiát, pénzt és időt töltened a saját kupon hirdetésével. Mi megtesszük helyetted.

Hogyan segít neked a Kuponkódom.hu?

Oldalunkat olyan internetezők látogatják, akik vásárlási szándékkal érkeznek hozzánk és döntés előtt állnak. Az Ő döntésüket az árak, kedvezmények irányítják, gondolj csak az árösszehasonlító oldalakra. Egy Kuponkód előnye számodra, hogy nem igényel semmilyen befektetést, már egy 5%-os kedvezménnyel előnyöd lehet a konkurenciával szemben. Emellett egy adott vásárló megismeri webáruházad, üzleted és visszatérő vásárló lehet belőle.

Mire van szükségem, hogy megjelenjen kedvezményem az oldalon: töltsd ki az adatlapot a kedvezmény részleteivel és küld el nekünk. Egy rövid ellenőrzés után jóváhagyjuk és megjelenik az oldalon.

Tipp: Milyen egy hatékony kuponkód, kedvezmény?


Kuponbiznisz: a kezdetektől napjainkig


Kérdés esetén lépj kapcsolatba velünk itt: kapcsolat