Miért előnyös neked, mint webáruház tulajdonosnak?

A mi előnyünk, a Te előnyöd. Oldalunkat olyan internetezők látogatják, akik vásárlási szándékkal érkeznek hozzánk és döntés előtt állnak. Az Ő döntésüket az árak, kedvezmények irányítják, gondolj csak az árösszehasonlító oldalakra. Oldalunkon való megjelenéssel tehát egy már elég jól szűrt vásárlói csoportot érhetsz el. Nem kell energiát, pénzt és időt töltened a saját kupon hirdetésével. Mi megtesszük helyetted.

Kiknek nyújtunk segítséget eladásaik növelésében?

Remek megoldás azoknak, akik megfelelő árréssel be tudják vállalni egy-egy termék vagy termékcsoport kuponkóddal történő promócióját. Egy kuponkampány hamar megtérül, mivel nem kell energiát, pénzt és időt töltened a saját kupon hirdetésével. Mi megtesszük helyetted.

Hogyan segít neked a Kuponkódom.hu?

Küldj be kuponokat, akciós linkeket, amelyek felhasználhatóak a webáruházadban és egy rövid ellenőrzés után megjelenítjük oldalunkon. A beküldött kuponnal egyidőben létrejön partneri aloldalad, ahol további kedvezményeket, kuponokat küldhetsz be.

Mennyibe fog ez kerülni: mi nem számítunk fel semmilyen díjat, sem csatlakozási díjat sem jutalékot sem havidíjat. Tehát, teljesen ingyenes a kedvezmények megjelenítése.

Mire van szükségem, hogy megjelenjen kedvezményem az oldalon: töltsd ki az adatlapot a kedvezmény részleteivel és küld el nekünk. Egy rövid ellenőrzés után jóváhagyjuk és megjelenik az oldalon.


Kérdés esetén lépj kapcsolatba velünk itt: kapcsolat