-20-80% kedvezmény a Bookline.hu-tól

Egy csokorba gyűjtöttük neked 20-80% kedvezménnyel kapható termékeinket, hogy könnyedén...Bővebben

Egy csokorba gyűjtöttük neked 20-80% kedvezménnyel kapható termékeinket, hogy könnyedén válogathass kedvezőbb ajánlataink között! Kevesebb

Érvényes: 2024-07-02 | 2297x felhasználva

Ne maradj le Bookline kuponkódjairól, kedvezményeiről


Bookline üzletről bővebben

A Libri-Bookline Zrt. a közép-európai régió egyik legjelentősebb kulturális vállalata, amely a két legerősebb magyarországi könyves márka, a Libri és a Bookline összefonódásával jött létre. Jogelődje a Libri Könyvkereskedelmi Kft. és érdekeltségei, valamint a Shopline Nyrt. 2013-as fúziójával megalakult Libri-Shopline Nyrt.
A Libri az ország prémium bolthálózataként és könyvkereskedőjeként a szakértői szemléletet és megbízhatóságot közvetíti, missziója az olvasás és a kultúra népszerűsítése. A Bookline fiatalos, trendalkotó, olvasás- és könyvszerető imidzsével és az ország legerősebb online könyváruházával szolgálja ki az olvasókat. A két márka remekül kiegészíti egymást, lefedve a különböző korcsoportokat és fogyasztói igényeket; a kultúra első számú hiteles közvetítőjeként nem csak könyvkereskedelemmel, de kulturális és CSR programokkal is támogatva a hazai könyves-irodalmi életet.
A cégcsoport kiterjedt kiadói érdekeltségekkel rendelkezik, többségi tulajdonosa a Libri Kiadói Csoportnak (Libri Kiadó, Park Könyvkiadó, Helikon Kiadó, Jelenkor Kiadó, Kolibri Kiadó, Diafilmgyártó), 2015-ben pedig részesedést vásárolt a Jaffa és a Scolar kiadókban. A csoport meghatározó tagja, a Libri Könyvkereskedelmi Kft. évente mintegy 2,1 millió vásárlót szolgál ki 57 tagú, országos méretű könyvesbolthálózatában és webáruházában. 8 alkalommal nyerte el a Magyar Könyvkiadók és Könyvterjesztők Egyesülése által alapított Az Év Könyvkereskedője-díjat. 2016. augusztus 31-ével kivezették a Libri-Shopline Kereskedelmi Nyrt. részvényeit a Budapesti Értéktőzsdéről (BÉT), ettől a naptól a társaság neve Libri-Bookline Kereskedelmi Zrt.-re változott.

Lejárt Kedvezmény kuponok

Kupon -25% kedvezmény a Bookline webshophoz

A kupont felhasználva 25% kedvezménnyel vásárolhatsz online és bolti könyvkínálatukból.
Érvényes: 2021-11-15

Kupon -25% könyvekre a Bookline.hu oldalon

A kuponnal a könyv kategóriában található könyvek 25% kedvezménnyel vásárolhatók...Bővebben

A kuponnal a könyv kategóriában található könyvek 25% kedvezménnyel vásárolhatók meg. Kevesebb

Érvényes: 2021-04-11