Női pizsamák a C&A üzleteiben új kollekció

Vásárolj minőségi pizsamát, fehérneműt a C&A webshopjában vagy üzleteiben.
Érvényes: 2024-02-29 | 4675x felhasználva

Ne maradj le C&A kuponkódjairól, kedvezményeiről


C&A üzletről bővebben

Keresse meg a legközelebbi C&A üzletet

A C&A 34 magyarországi üzletével az ország egyik legnagyobb divatáruházlánca. A C&A több mint 100 éve kínál divatos ruhákat megfizethető áron. Legyen szó hétköznapi viseletről, irodai ruházatról vagy sportolásról, üzleteinkben vagy webáruházunkban bármilyen alkalomra összeállíthatod a legújabb divat szerinti öltözékedet.

Stílusos ruhák megfizethető áron

Tudjuk, mennyire fontos, hogy kényelmesen érezd magad a ruháidban és ugyanakkor divatos is legyél. Ezért kínálunk nagyszerű ruhákat minden testalkatú és korosztály számára. A C&A üzletekben az aranyos babababától az elegáns estélyi ruhákig a család minden tagja számára találsz divatos ruhákat. Termékeink modern szabásvonalakkal, trendi színekkel és szokatlan mintákkal rendelkeznek. És ahogy a divatipar is folyamatosan változik és új trendekkel fejlődik, mi is rendszeresen változó kollekciókat kínálunk a szezon legkelendőbb darabjaival.

A C&A-nál a kreativitás és az innováció nem csak a ruhák tervezésénél élvez prioritást: az alapítók felismerték a meleg kiszolgálás fontosságát. A C&A volt az első divatcég, amely bevezette a visszavételi jogot, és gyorsan vezető szerepet töltött be a gyorsan változó divatgyűjtemények ágazatában. Számos innováció, mint például a célzott promóciók vagy a mechanikus mozgólépcsők az üzletekben – amit ma már természetesnek veszünk – a C&A úttörő szellemének köszönhető.

Mivel ismerjük vásárlóink igényeit és szükségleteit, tisztában vagyunk azzal, hogy milyen költséges az egész család öltöztetése. Ez különösen igaz a kicsikre, akik gyorsan kinövik a ruháikat. Ezért nagy hangsúlyt fektetünk arra, hogy jó minőségű ruhákat és kiegészítőket kínáljunk elfogadható áron. Így a ruhák stílusának és színének variálásával Ön is minden alkalommal új külsőt kölcsönözhet magának.

Márkák a C&A-nál

Ha stílusos divatot keresel megfizethető áron, a C&A a megfelelő hely! Kevés cég ismeri jobban a vásárlóit, hogy ár-érték arányt tudjon kínálni. Annak érdekében, hogy gyorsabban megtaláld, amit keresel, különböző kollekciókba rendeztük kínálatunkat: a fiataloknak szóló Clockhouse-tól kezdve a stílusos női ruhamárkán át a Yessica Premiumig a C&A üzleteiben baba-, gyerek- és férfiruhák is megtalálhatók. A legkisebbeknek a Baby Club márka minőségi anyagokból készült, aranyos babaruháit ajánljuk. Az idősebb gyerekek imádni fogják a Palomino és a Here+There márkákat, amelyekkel a kisebbek is részesei lehetnek a divatirányzatoknak. A Canda márkát a lazaság és a kötetlenség jellemzi: a férfiak és a nők egyaránt megtalálják kedvenc darabjaikat, amelyekkel kis erőfeszítéssel okosan és kényelmesen öltözhetnek a mindennapokban. A fiatal és fiatalos hölgyeknek a Yessica márka bájos stílusát ajánljuk. Az Angelo Litrico és a Westbury márkáknak köszönhetően a férfi kínálat is pazar: az Angelo Litrico a modern urakat a lezser divatjával nyeri el, míg a Westbury a luxusra és az időtlen eleganciára összpontosít. A C&A üzletek sportruházatot is kínálnak – a Rodeo márka alatt a férfiak és nők számára egyaránt kínálunk divatos sport- és fitnesztermékeket.

A C&A-nál nagy hangsúlyt fektetünk az egyéniségre. Ezért kínálunk kollekciókat mind a nagyobb vásárlóink, mind pedig minden korosztály számára. Színes és modern gyermekdivatunkkal a kicsik ugyanolyan divatosan öltözhetnek, mint szüleik, és válhatnak divattudatos felnőtté. Különösen a tinédzserek, a fiatal felnőttek és a kisgyermekes szülők fogják élvezni a C&A kínálatát. Divatos termékeink nemcsak megfizethetőek, hanem tartós anyagokból és jó minőségben készülnek.

Kollekciónk minden darabja megfelel a legmagasabb követelményeknek, klasszikus szabásvonalakkal és kiváló minőséggel. A C&A a fenntarthatóság szempontjából is vezető divatcég: főként ellenőrzött ökológiai termelésből származó organikus pamutot használunk, és a fenntartható fogyasztásra és az ellátási lánc átláthatóságára összpontosítunk.

A C&A-nál nagy hangsúlyt fektetünk az egyéniségre. Az XXL méretű Vásárlóinknak és az összes korosztálynak rendelkezünk kollekciókkal is. A színekben gazdag és modern gyermekdivatunk segítségével a csöppségek ugyanolyan divatosan öltözkedhetnek mint szüleik és általa divattudatos felnőttekké válhatnak. Elsősorban a tinédzserek, fiatal felnőttek és szülők lelhetik örömüket a C&A ajánlataiban. Divatos termékeink nem csak megfizethetőek, de tartós anyagú és magas hozzáadott értékű megmunkálással készülnek.

Kollekciónk összes darabja klasszikus szabással és a legmagasabb minőséggel felel meg a legmagasabb követelményeknek. A C&A fenntarthatóság szempontjából is vezető divatcég: célirányosan biogyapotot használunk, amit ellenőrzött biofarmról szerzünk be és az ellátási lánc terén a fenntartható fogyasztásra és átláthatóságra helyezzük a hangsúlyt.

Lejárt Kedvezmény kuponok

20% kedvezmény minden termékre

Érvényes 2021-04-08-tól 2021-04-11-ig. A kupon készpénzre nem váltható, egy vásárlás...Bővebben

Érvényes 2021-04-08-tól 2021-04-11-ig. A kupon készpénzre nem váltható, egy vásárlás alkalmával csak egyszer használható fel. Más akciókkal össze nem vonható! Kevesebb

Érvényes: 2021-04-12

Kupon -20% teljes vásárlásra

Gyere el a C&A bármely magyarországi üzletébe vagy vásárolj online...Bővebben

Gyere el a C&A bármely magyarországi üzletébe vagy vásárolj online 20% kedvezménnyel. Nem kell mást tenne, mint kinyomtatni vagy okostelefonon felmutatni ezt a kedvezményt. Kevesebb

Érvényes: 2019-11-28