Ingyenes szállítás az Elitparfüm.hu oldalán

Ingyenes személyes átvétel, kiszállítás Budapesten Termékeink a webáruházban történt megrendelése...Bővebben

Ingyenes személyes átvétel, kiszállítás
Budapesten

Termékeink a webáruházban történt megrendelése után személyesen is átvehetők Budapesten a XIII. kerületben, a Váci út 51. szám alatt. Az átvételi pont tömegközlekedéssel és autóval is jól megközelíthető. Az Árpád-hídi metrómegállótól gyalog 200 méterre található a West End felé elindulva a bal oldalon, a József Attila színház oldalán. Kevesebb

Érvényes: 2024-07-02 | 327x felhasználva

Ne maradj le Elitparfüm kuponkódjairól, kedvezményeiről


Elitparfüm üzletről bővebben

Tömegközlekedéssel és autóval is jól megközelíthető. Az Árpád-hídi metrómegállótól gyalog 200 méterre található a West End felé elindulva a bal oldalon, a József Attila színház oldalán.

A megrendelések teljesítését a rendelés leadásától számított 1-7 munkanapon belül vállaljuk. A megrendelt termékek átvételi pontra történő beérkezéséről minden esetben külön visszajelzést küldünk e-mailben. Az üzletben, illetve átvevőponton csak készpénzes fizetésre van lehetőség .

A webáruházban történt megrendelésekor a webáruházakra vonatkozó jogszabályi feltételekkel vásárol. Webáruházunk nem azonos az átvételi ponttal, ill.üzlettel.Az elitparfum.hu webshopban megvásárolt árukról pdf.formátumú elektronikus számlát kap, melyet kérésére a helyszinen kinyomtatunk. Ellenkező esetben a számlát a megadott e-mail címre küldjük ki.

Visszajelzésünket követően a megrendelt termékek az alábbi időpontokban vehetők át:

Átvételi pontunk pontos címe: Budapest 1133 Váci út 51/B. sz.
Tel.: +36 20 917 9657

Hétfő 9-18h
Kedd 9-18h
Szerda 9-18h
Csütörötk 9-18h
Péntek 9-18h
Szállítási lehetőségek

Amennyiben a kiszállítás opciót választotta, tájékoztatjuk, hogy a megrendelések időbeli és biztonságos kézbesítése érdekében a küldeményeket a GLS futárszolgálat által küldjük. A nálunk megvásárolt termékekere az alábbí díjszabás érvényes:

Futárszolgálat díja: 990,-Ft
Utánvétel: 340,-Ft
Személyes átvétel: ingyenes

Az árut az Ön által megadott címre kézbesítjük, melyet az áru megrendelése során ad meg. Abban az esetben, ha a kézbesítési címet változtatni kívánja, kérjük, hogy minél előbb közölje telefonon vagy e-mailben:

Telefonon keresztül a +36 20 917 9657 számra
E-mailen keresztül az info@elitparfum.hu címre várjuk levelét.

Lejárt Kedvezmény kuponok