Sajnáljuk, nincs kedvezmény

Nincs kedvezmény ehhez az üzlethez

Ne maradj le eOptika kuponkódjairól, kedvezményeiről


eOptika üzletről bővebben

Szemüvegek, keretek kiválasztása az eoptika.hu oldalon

Keretválasztékunkban böngészhet. A neves márkáktól a gazdaságos termékekig biztosan megtalálja a pénztárcájának és ízlésének leginkább megfelelőt. Ha segítségre van szüksége a választásban, nézze meg, hogy milyen keretek illenek az arcformájához, de szívesen látjuk üzletünkben is, ahol személyesen is segítünk a választásban. Akkor is állunk rendelkezésére tanácsadással, ha csak a szemüveg vagy a kontaktlencse között próbál dönteni.

A szemüveg megrendeléséhez mindössze az Ön által választott szemüvegkeretre és lencsetípusra, valamint a látásvizsgálat néhány adatára van szüksége. Ezek alapján határozzuk meg az árat és a szállítási időt, és igyekszünk a lehető leghamarabb eljuttatni szemüvegét az Ön által kiválasztott átvételi pontra. Termékeinkre garanciát is vállalunk.

Szemüveglencsék az eoptika.hu webáruházan

A szemüvegek esetében a kényelem alapvető fontosságú. Ez nemcsak a keret kiválasztásában, hanem a lencse kialakításában is tükröződik. Nem lehetnek nehezek vagy túl vastagok. Legyen szó multifokális vagy monitorszemüvegről, rendelhet vékonyított lencsét, így biztos lehet benne, hogy olyan szellős és kényelmes szemüveget kap, amilyenről mindig is álmodott. Ez különösen fontos, ha keret nélküli szemüveget rendel, ahol maga a lencse lesz az arcának meghatározó eleme.

A lencsék vékonyítása mellett további bevonatokkal is kiegészíthetők, hogy a mindennapi használathoz tartósabbá és ellenállóbbá tegyék őket. A megrendelt, majd a szemüveg gyártása során hozzáadott bevonatok természetesen hozzájárulnak a lencsék árához. A gyakran párás és poros helyeken tartózkodó ügyfeleink számára kínálunk felületkeményítő, portaszító, nedvesség- és víztaszító bevonatokat. Fizikai munkához, építkezéshez vagy akár egy erdei kerékpártúrához is hasznos, ha a lencse jobban ellenáll ezeknek a kihívásoknak.

Az UV-védelem nem csak a napszemüvegeknél van, így ha meg akarja védeni a látását, érdemes megfontolni. A lencsékhez vakításgátló réteget is adhatsz. Ez a bevonat különösen hasznos havas terepen és rendszeres vezetéskor, mivel tompítja a környező felületekről történő visszaverődést.

eoptika Multifokális szemüvegek szakértője

A multifokális lencsék, vagy progresszív lencsék a legismertebb bifokális testvérükből fejlődtek ki. Nem két fókuszpontja van, hanem egy fokozatmentes átmenet, amely lehetővé teszi, hogy egy szemüveggel közelre és távolra is jól lásson. Fontos azonban hangsúlyozni, hogy nem mindkettő. A bifokális lencséhez hasonlóan a multifokális lencse esetében is meg kell tanulni a használatát, az agyadnak alkalmazkodnia kell. A bifokális szemüveggel ellentétben azonban nincs olyan éles átmenet, ami miatt viselője ugrik, és ez egy külső szemlélő számára sem lesz nyilvánvaló. Az elválasztó vonal hiánya esztétikailag is kellemesebb.

Monitorszemüvegek

A számítógép előtt töltött sok idő különféle panaszokhoz vezethet. Alvászavarok, száraz és fáradt szemek, migrén és fejfájás. A monitorszemüveg véd a képernyők fényének káros hatásai ellen. Az elérhető lencsék közül a monitorszemüveg a legolcsóbb, nagyjából egy egyszerű dioptriás szemüveg árával egyenértékű.
Kontaktlencse webáruház – lencse, ápolószer és szemcsepp rendelés verhetetlen árakon! Majdnem mindent raktárról, azonnal szolgálunk ki. Ingyenes személyes átvétel Budapesten, valamint személyes átvétel az ország több mint 3700 pontján.

 

Lejárt Kedvezmény kuponok