Sajnáljuk, nincs kedvezmény

Nincs kedvezmény ehhez az üzlethez

Ne maradj le Euronics kuponkódjairól, kedvezményeiről


Euronics üzletről bővebben

Cégtörténet
A veszprémi székhelyű Vöröskő Kft.-t 1989-ben alapítottuk Balatonfüreden, tulajdonosai magyar magánszemélyek. A vállalat alaptevékenysége műszaki cikkek kiskereskedelme és a hozzájuk tartozó szolgáltatások nyújtása.

A 1994-es esztendő nem csupán a milliárdos forgalom elérése miatt volt mérföldkő számunkra: az addig pusztán Veszprém megyén belül működő hálózat kilépett a megye határain, és egy határozott, tudatos expanziós politikával napjainkra elérte a 66 működő üzletet.

2001-ben csatlakoztunk az Euronics nemzetközi beszerzési társulásához. A 29 országban, több mint 11 ezer üzlettel jelen lévő szervezet égisze alatt mi használjuk kizárólagosan a márkanevet és a jól bevált „know-how”-t Magyarországon, valamint részt veszünk a nemzetközi akciókban is. A csatlakozást követően a cég továbbra is magyar tulajdonban maradt. Célunk, hogy egy világhálózat részeként elvigyük az emberek otthonába az európai kényelmet és minőséget a háztartási, a házi szórakoztatási és számítástechnikai cikkekben.

2008-ban elindítottuk saját webshopunkat, melynek folyamatos fejlesztésén dolgozunk. Ezen tevékenységeket jelenleg is a veszprémi központ koordinálja. Az első nagyméretű áruházainkat 2011-ben nyitottuk meg Budapesten, azóta pedig megkezdtük az ország keleti felén is a terjeszkedést.

Az árubemutatástól a képzésig minden területen olyan megoldásokat keresünk és alkalmazunk, amelyek az innováció irányába mutatnak. A nemzetközi társulás alapelvei mellett így nagy hangsúlyt fektetünk értékesítőink és munkatársaink szakképzésére, hogy az Euronics áruházakban valódi szakértők állhassanak a vásárlók rendelkezésére. 2018-ban már 1200 szakértő munkatárs segítette a vevőket a megfelelő vásárlói döntés meghozatalában.

Felelősségvállalás
Cégünk számára a sport támogatása is fontos, ezért immáron 25 éve veszünk részt a 25-szörös magyar bajnok, 2-szeres KEK-győztes Telekom Veszprém KC férfi kézilabda csapat támogatásában. Tősgyökeres veszprémiként, a Vöröskő Kft. szinte a kezdetektől fogva támogatja a veszprémi kézilabdások munkáját, mely idővel egyre népszerűbb és sikeresebb sportággá vált. A sport mindig is fontos része volt a cégnek, hiszen dinamizmust, gyorsaságot, sok esetben pedig kemény harcokat és fegyelmezettséget sugall.

A sportszponzoráció mellett rászorulóknak is segítséget nyújtunk: adományokkal, jótékonysági gyűjtéssel járultunk hozzá gyermekek, családok életkörülményeinek javításához. A Jótündér Alapítványon keresztül több éven át nyújtottunk segítő kezet hátrányos helyzetű és mélyszegénységben élő gyermekeknek, hogy ezáltal csökkentsük szüleik terheit is. A társadalmi egyenlőtlenségek csökkentéséért, a szegénység megelőzéséért, a mélyszegény sorba jutottak anyagi biztonságának megteremtéséért küzdöttünk, ennek érdekében pedig támogatási és oktatási programokhoz, kampányokhoz adtuk nevünket, nyújtottunk segítséget.

Már hagyomány, hogy minden év végén több rászoruló családnak adományozunk tartós élelmiszert, műszaki termékeket és háztartási berendezéseket, amelyek a mindennapi életet könnyebbé, az együtt töltött időt pedig tartalmasabbá teszik számukra. Emellett, az elmúlt években a vörös iszap katasztrófa károsultjainak, valamint a veszprémi kórháznak is támogatást nyújtottunk, és utóbbi tevékenységünket a jövőben is folytatni kívánjuk.

Napjainkban a gyerekek szinte már mobiltelefonnal a kezükben születnek, így egyre égetőbb kérdés az internetbiztonság is. Az Euronics ezért felzárkóztató és tájékoztató programot szervez 2016-tól, mely programot a jövőben kiterjeszti további megyeszékhelyekre a digitális írástudatlanság témájában. Természetesen elsőként veszprémi általános iskolák bevonásával indul el a támogató kampány. Az interaktív előadások során a diákok információkat kaphatnak az internet kialakulásáról, használatáról, jövőjéről; a hírek hitelességéről; az adatbiztonság és a „cyber bulling” kérdéséről, valamint a megfelelő és kreatív tartalom-előállításról.

Lejárt Kedvezmény kuponok

-20% kedvezény Philips padlóápolási termékek árából

Az akció más kedvezményekkel össze nem vonható
Érvényes: 2021-11-15