Csak nálunk

30 bónuszperc elektormos autó bérléshez a GreenGo-tól

Add meg a kuponkódot a regisztrációnál és 30 ingyen percet...Bővebben

Add meg a kuponkódot a regisztrációnál és 30 ingyen percet kapsz elektromos autó bérléshez. Kevesebb

Érvényes: 2024-05-27 | 170x felhasználva

Ne maradj le GreenGo kuponkódjairól, kedvezményeiről


GreenGo üzletről bővebben

Mert kényelmes
Autóra mindenkinek szüksége van, de nem mindig és nem minden áron. Felesleges saját autót vásárolni és fenntartani, ha az az idő nagy részében kihasználatlanul áll.

A GreenGo Budapesten az egyetlen, teljesen elektromos flottával üzemelő carsharing szolgáltató, amely ott és akkor nyújt megoldást, amikor és ahol arra épp szükséged van.
Mert szabaddá tesz
Leveszi a válladról a karbantartás, a parkolás, a takarítás terheit, és zöld utat ad a városi mobilitáshoz.

Mindig ott van, amikor gyors, hatékony, fenntartható és megfizethető közlekedési formára van szükséged, és könnyen kombinálható a közösségi közlekedéssel, a kerékpárral vagy a sétával, amikor az jelenti az észszerű megoldást.

A GreenGo szabadságot ad kötöttség helyett.
Mert ez a jövő
Egy város közlekedése összetett és változatos, ahogy a városban élők igényei is, amik egy nap leforgása alatt is más-más megoldást kívánnak. Reggel gyalog indulsz, délután metrón száguldasz, este autóval vágsz neki a városnak.

A 21. század kihívásaira egy forgalmas fővárosban újszerű válaszok kellenek, mi a GreenGonál erre vállalkoztunk.
Mert felelős
Greengósként felelősen gondolkodsz az idődről, a költségeidről, a városról.

Csak annyit fizetsz, amennyit használsz, és nem szennyezed lakóhelyedet se zajjal se károsanyag-kibocsátással. Sőt, mivel megosztott autót használsz, a várost sem terheled újabb gépjárművekkel.
Mert közös
A carsharing megosztáson alapuló közlekedési forma, rövid távú autóbérlés annak érdekében, hogy a környezetre a legkisebb terhet róva tudd igénybe venni az autózás minden előnyét.

Ha akarod, csak 10 percre, ha akarod, egy egész napra vagy autós. A GreenGoval ráadásul ennek legfenntarthatóbb formájába szállsz be, hiszen a flottánk 100%-ban elektromos.

Lejárt Kedvezmény kuponok