10.190 Ft-os kedvezmény az Immunizacioplusz.hu felületén

Használd fel Te is a 10.190 Ft kedvezményre feljogosító kuponkódot...Bővebben

Használd fel Te is a 10.190 Ft kedvezményre feljogosító kuponkódot az Immunizacioplusz.hu felületén, s legyen Tiéd az „Immunizáció plusz függőágy 04” csomagajánlatában szereplő három termék egy termék áráért. Igen, a kuponkód felhasználásával az egyébként is kedvező csomagajánlat, még kedvezőbb, EGYET FIZET, HÁRMAT VIHET akcióvá válik! Ne feledd, Immunizacioplusz.hu, ahol nemcsak az egészségedre, de a pénztárcádra is vigyáznak! Kevesebb

Érvényes: 2024-05-03 | 12x felhasználva

5.545 Ft-os kedvezmény az Immunizacioplusz.hu felületén

Használd fel Te is az 5.545 Ft kedvezményre feljogosító kuponkódot...Bővebben

Használd fel Te is az 5.545 Ft kedvezményre feljogosító kuponkódot az Immunizacioplusz.hu felületén, s legyen Tiéd az „Immunizáció plusz roller 01” csomagajánlatában szereplő három termék egy termék áráért. Igen, a kuponkód felhasználásával az egyébként is kedvező csomagajánlat, még kedvezőbb, EGYET FIZET, HÁRMAT VIHET akcióvá válik! Ne feledd, Immunizacioplusz.hu, ahol nemcsak az egészségedre, de a pénztárcádra is vigyáznak! Kevesebb

Érvényes: 2024-04-29 | 5x felhasználva

6.090 Ft-os kedvezmény az Immunizacioplusz.hu felületén

Használd fel Te is a 6.090 Ft kedvezményre feljogosító kuponkódot...Bővebben

Használd fel Te is a 6.090 Ft kedvezményre feljogosító kuponkódot az Immunizacioplusz.hu felületén, s legyen Tiéd az „Immunizáció plusz konyhafelszerelés 06” csomagajánlatában szereplő három termék egy termék áráért. Igen, a kuponkód felhasználásával az egyébként is kedvező csomagajánlat, még kedvezőbb, EGYET FIZET, HÁRMAT VIHET akcióvá válik! Ne feledd, Immunizacioplusz.hu, ahol nemcsak az egészségedre, de a pénztárcádra is vigyáznak! Kevesebb

Érvényes: 2024-05-04 | 5x felhasználva

5.095 Ft-os kedvezmény az Immunizacioplusz.hu felületén

Használd fel Te is az 5.095 Ft kedvezményre feljogosító kuponkódot...Bővebben

Használd fel Te is az 5.095 Ft kedvezményre feljogosító kuponkódot az Immunizacioplusz.hu felületén, s legyen Tiéd az „Immunizáció plusz notebook kiegészítő 01” csomagajánlatában szereplő három termék egy termék áráért. Igen, a kuponkód felhasználásával az egyébként is kedvező csomagajánlat, még kedvezőbb, EGYET FIZET, HÁRMAT VIHET akcióvá válik! Ne feledd, Immunizacioplusz.hu, ahol nemcsak az egészségedre, de a pénztárcádra is vigyáznak! Kevesebb

Érvényes: 2024-04-29 | 5x felhasználva

4.990 Ft-os kedvezmény az Immunizacioplusz.hu felületén

Használd fel Te is a 4.990 Ft kedvezményre feljogosító kuponkódot...Bővebben

Használd fel Te is a 4.990 Ft kedvezményre feljogosító kuponkódot az Immunizacioplusz.hu felületén, s legyen Tiéd az „Immunizáció plusz könyv 03” csomagajánlatában szereplő három termék egy termék áráért. Igen, a kuponkód felhasználásával az egyébként is kedvező csomagajánlat, még kedvezőbb, EGYET FIZET, HÁRMAT VIHET akcióvá válik! Ne feledd, Immunizacioplusz.hu, ahol nemcsak az egészségedre, de a pénztárcádra is vigyáznak! Kevesebb

Érvényes: 2024-05-05 | 6x felhasználva

Ne maradj le ImmunizacioPlusz.hu kuponkódjairól, kedvezményeiről


ImmunizacioPlusz.hu üzletről bővebben

 

Az Immunizacioplusz.hu egy olyan felület, ahol nemcsak az egészségedre, de a pénztárcádra is vigyáznak.

Hogyan teszik ezt?

Fognak egy olyan zseniális terméket, mint a 300 ml-es, több ízben is kapható ZINZINO BalanceOil+ hal- és olívaolaj, „összeházasítják” egyéb termékkel vagy termékekkel, s verhetetlen árú csomagokat, csomagajánlatokat képeznek belőlük.

Miért zseniális termék a 300 ml-es, több ízben is kapható ZINZINO BalanceOil+ hal- és olívaolaj?

Mert egy olyan prémium minőségű, az alkalmazott táplálkozástudomány elvei mentén kidolgozott, teljesen természetes eredetű étrendkiegészítő, mely zseniális módon azzal segít az egészségmegőrzésben, hogy helyrebillenti szervezetünk jócskán felborult egyensúlyi állapotát.

Milyen egyensúlyi állapotról van szó?

Arról az egyensúlyi állapotról, mely modern életünk velejárójaként, az étrendünkben bekövetkezett, nem egyszer drasztikus változások miatt lett olyan, amilyen, leginkább katasztrofális.

Mit tehet az ember, ha vissza szeretné nyerni szervezetének egyensúlyi állapotát?

Viszonylag egyszerű a képlet; túl sok omega-6 és túl kevés omega-3 esszenciális zsírsavat viszünk be a szervezetünkbe. Nincs más dolgunk tehát, mint szabályozni és fenntartani szervezetünk EPA- és DHAszintjét, valamint omega-6:3-egyensúlyát, megvédve ezzel sejtjeinket a nemkívánatos oxidációtól.

Hogyan érhetjük el ezt?

Fogyasszuk rendszeresen, azaz napi szinten a 300 ml-es, több ízben is kapható ZINZINO BalanceOil+ hal- és olívaolajat, mely egy olyan, kimondottan kellemes ízű olajkeverék, mely vadon fogott kis halakból és korai extraszűz olívaolajból származik.

Mitől verhetetlen árú egy Immunizacioplusz.hu-s csomagajánlat?

Pofonegyszerű! A csomagajánlatok úgy lettek kialakítva, hogy az egyéb termék vagy termékek ne kerüljenek egy fillérjébe se annak, aki kuponkóddal vásárolja meg őket. Igen, kuponkód használatával mind a kéttermékes, mind a háromtermékes csomagokat egy termék, a 300 ml-es, több ízben is kapható ZINZINO BalanceOil+ hal- és olívaolaj áráért lehet megvásárolni.

Ezért igaz a szlogen, miszerint: Az Immunizacioplusz.hu egy olyan felület, ahol nemcsak az egészségedre, de a pénztárcádra is vigyáznak.

Hogyan használhatók fel az egyes kuponkódok az Immunizacioplusz.hu csomagajánlatainál?

A kuponkódok beváltása nagyon egyszerű minden csomagajánlatnál. Ha kiszemeltél egy csomagajánlatot, s eljutottál annak Immunizacioplusz.hu-s felületére, kattints rá az adott két- vagy háromtermékes csomagajánlatnál található MEGVESZEM gombra! A MEGVESZEM gombra való kattintás után új ablakban fog megnyílni a fizetési felület. A vásárláshoz nincs szükséged regisztrációra, csak a kapcsolati és szállítási adataidat kell megadnod a fizetés előtt. A kuponkódot a kapcsolati és szállítási adatok után található „Kuponkód” mezőbe kell beírnod vagy bemásolnod, s az „Érvényesít” gombra való kattintással kell érvényesítened. Ha ezt megtetted, látni fogod egyrészt azt a kiírást, miszerint „A kuponkód érvényesítésre került!”, másrészt pedig azt is, hogy a kedvezményed mekkora értékű, azaz hány forintos volt. Látni fogod továbbá azt is, hogy a fizetendő végösszeg a kedvezmény értékével kevesebb lett, azaz mínuszolódott. Innen már csak az a dolgod, hogy rákattints a „Fizetés” gombra, s véglegesítsd a vásárlást. FONTOS! Készíts elő a bankkártyádat, mert csak bankkártyával tudsz fizetni az Immunizacioplusz.hu felületein!

Lejárt Kedvezmény kuponok