Ingyenes szállítás az Interdeco webshopjában

*Azokra a termékekre érvényes, ahol a megredelés leadásakor a terméklapon...Bővebben

*Azokra a termékekre érvényes, ahol a megredelés leadásakor a terméklapon található akciós szállítási költségnél az „INGYENES” meghatározás szerepel. Kevesebb

Érvényes: 2024-05-25 | 165x felhasználva

Ne maradj le InterDeco kuponkódjairól, kedvezményeiről


InterDeco üzletről bővebben

13 + 1 ok amiért érdemes minket választani!

Nálunk KÉNYELMESEN, ONLINE vásárolhat, és a karcagi partner áruházunkban személyesen is megtekintheti egyes bútorainkat.
NÁLUNK MEGGONDOLHATJA MAGÁT. Ha nem elégedett termékünkkel az Elállási Jog feltételei alapján 14 NAPON BELÜL visszaküldheti, és visszakapja az árát!
MEGBÍZHATÓSÁGUNKAT mi sem bizonyítja jobban, minthogy már több mint 19 ÉVE állunk Vásárlóink rendelkezésére.
SZÉLES VÁLASZTÉKUNKBÓL több ezer termék közül választhat egyszerűen, néhány kattintással.
ALACSONY ÁRAINK mellett termékeink jelentős része KÉSZLETRŐL rendelhető, így minimális a várakozási idő, és hamarabb élvezheti az új bútor nyújtotta örömöket otthonában.
ORSZÁGOS HÁZHOZSZÁLLÍTÁST vállalunk MINDEN TELEPÜLÉSRE, ELŐRE MEGBESZÉLT IDŐPONTBAN, így biztosítva a szakszerű szállítást.
Termékeinkre minden esetben GARANCIÁT vállalunk.
Webáruházunk SZAKMAILAG FELKÉSZÜLT ÜGYFÉLSZOLGÁLATTAL áll rendelkezésére.
Cégünk által forgalmazott bútorok mindegyike nagy múltú HAZAI és külföldi bútorgyártók termékei.
A tervezés és a gyártás során figyelembe vesszük a VÁSÁRLÓI IGÉNYEKET, nagy hangsúlyt fektetünk az ERGONÓMIÁRA és a PRAKTIKUSSÁGRA, ennek köszönhetően megelégedett vásárlóink hosszú éveken át használhatják a nálunk megvásárolt termékeket.
A szakszerű házhozszállítás során KÖRNYEZETKÍMÉLŐ, újrahasznosítható csomagolóanyagokat használunk, ezzel egyszerre óvjuk a bútorokat és a környezetet egyaránt.
A házhozszállítást saját TEHERAUTÓ FLOTTÁNKKAL végezzük, így garantáltan időben érkezik meg termékünk az Ön által meghatározott helyre.
Szükség esetén ONLINE HITELIGÉNYLÉST biztosítunk.
PLUSZ EGY! Ha nem talált igényeinek megfelelő bútort, kérjük jelezze felénk. Kollégáink készséggel állnak rendelkezésére.

Lejárt Kedvezmény kuponok