-20% kedvezmény Évindítő akció a KÄRCHER oldalán

-20% kedvezmény Évindítő akció a KÄRCHER oldalán
Érvényes: 1 hét maradt

Ne maradj le KÄRCHER kuponkódjairól, kedvezményeiről


KÄRCHER üzletről bővebben

A Kärcher a világ vezető tisztítási technológiája. Magas és ultra nagynyomású mosókkal, porszívókkal és gőztisztítókkal, seprőkkel és súrolókkal, autómosókkal, mosószerekkel, szárazjégtisztítókkal, ivó- és használtvíz-újrahasznosító berendezésekkel, vízadagolókkal, valamint otthoni és kerti szivattyú- és öntözőrendszerekkel az innovatív megoldási problémák megoldásához. Ez magában foglalja az összehangolt termékeket és kiegészítőket, valamint tanácsadást, szolgáltatást és számos digitális megoldást.

2018-ban az Alfred Kärcher SE & Co. KG a történelem legnagyobb forgalmát érte el, 2,525 milliárd euróval. A családi vállalkozás 13 027 embert foglalkoztat 70 ország több mint 120 vállalatában. Minden országban több mint 50 000 szervizpont nyújt teljes körű ügyfélszolgálatot világszerte. Az innováció a legfontosabb növekedési tényező egy vállalat számára, és 1935-es alapítása óta a vállalati kultúra jelentős része: az összes termék közel 90 százaléka 5 éves vagy annál fiatalabb. Összesen több mint 1000 alkalmazott dolgozik a tisztítóberendezések gyártójánál a kutatási és fejlesztési osztályon. A Kärcher jelenleg több mint 630 szabadalommal rendelkezik.

Alfred Kärcher mérnök és szenvedélyes barkácsművész a vállalat 1935-es alapítása óta kimeríthetetlen kreativitási és találékonysági vágyakozással keresi a technikai megoldásokat. Ezzel azonban soha nem hagyta figyelmen kívül munkatársaival szembeni felelősségét.

Mindennapi munkája mellett a Kärcher a mai napig társadalmi elkötelezettséggel rendelkezik. Így több mint 8 éve az SOS világszerte szállítja a gyermekfalvakat tisztítóeszközökkel, és a Globális Természetvédelmi Alappal együtt vízkezelő létesítményeket épít a feltörekvő és a fejlődő országokban.

Hogyan használd fel KÄRCHER üzlet kuponjait, kedvezményeit?

1. Kupon vagy kedvezmény kiválasztás
Válaszd ki a kuponkódot vagy kezdvezményt, amit fel szeretnél használni KÄRCHER partnerünk oldalán. Kattints a "Kód mutatása" gombra vagy a kedvezmény címére.

2. Kuponkód másolása A megjelenő ablakban egy betűkből és számokból álló szöveget látsz. Ez a kuponkód. Másold ki a kuponkódot, amit a "Kód másolás" gombra kattintva tehetsz meg. Használhatod a CTRL + C billentyűket is a kuponkód másoláshoz.

3. Kupon felhasználása Kattints a "Tovább az üzletbe" feliratú gombra. Ekkor átirányítunk KÄRCHER partnerünk weboldalára, ahol neked már csak annyi a dolgod, hogy kiválasztod a kívánt terméket és kosárba helyezed. A rendelés leadása előtt add meg a kuponkódot a megfelelő helyen és a kedvezmény mértéke automatikusan levonódik rendelésed végöszegéből.

Lejárt Kedvezmény kuponok