14 000 forint értékű ajándék ingyen a ketomix.hu oldalon

A 14 000 forint értékű ajándék megszerzésének egyszerű szabályai: Vásároljon...Bővebben

A 14 000 forint értékű ajándék megszerzésének egyszerű szabályai:

Vásároljon legalább 42 000 forint értékben.
Az ajándék kiválasztásának lehetősége automatikusan megjelenik a kosár tartalmának megtekintésekor.
Kiválaszthatja az Önnek legjobban tetsző ajándékot.
Az ajándékot hozzácsomagoljuk a rendeléséhez.
*Készleteink kimerülésének esetén fenntartjuk az ajándék megváltoztatásának jogát.

*Az akció 2021. december 31-ig tart. Kevesebb

Érvényes: 11 hónap maradt

Ne maradj le KetoMix kuponkódjairól, kedvezményeiről


KetoMix üzletről bővebben

Lelkesítettek minket azoknak az embereknek a hihetetlen történetei, akik a ketodiétának köszönhetően azoktól a kilóktól is megszabadultak, amiktől eddig sehogy sem sikerült. És erre elég volt nekik egy-két hónap. Ami pedig méginkább megfogott, hogy valójában egy teljesen természetes táplálkozási módról van szó, amit elődeink egyáltalán nem tekintettek diétának. A gyárakban előállított cukor ugyanis nem létezett, a szénhidrátok az élelmiszerekben a gyümölcsölből vagy a mézből származtak.

Belevágtunk hát olyan ételek és termékek gyártásába, amik garantálják a fogyást, de tartalmaznak minden olyan anyagot, amire a szervezetnek szüksége van. Ez azért fontos, mert ha az ember szakszerű segítség nélkül vág bele a ketodiétába, ez problémát okozhat. Alapelvünk, melyhez az ételek készítésénél szigorúan igazodunk, hogy az Európában fellelhető legjobb minőségű alapaynagokkal dolgozunk. Az olcsó kínai protein számunkra is tabu. A gyártás során nem használunk káros kémiai anyagokat, és igyekszünk a nátrium-glutamátot és a glutnént is kihagyni.

Hogyan használd fel KetoMix üzlet kuponjait, kedvezményeit?

1. Kupon vagy kedvezmény kiválasztás
Válaszd ki a kuponkódot vagy kezdvezményt, amit fel szeretnél használni KetoMix partnerünk oldalán. Kattints a "Kód mutatása" gombra vagy a kedvezmény címére.

2. Kuponkód másolása A megjelenő ablakban egy betűkből és számokból álló szöveget látsz. Ez a kuponkód. Másold ki a kuponkódot, amit a "Kód másolás" gombra kattintva tehetsz meg. Használhatod a CTRL + C billentyűket is a kuponkód másoláshoz.

3. Kupon felhasználása Kattints a "Tovább az üzletbe" feliratú gombra. Ekkor átirányítunk KetoMix partnerünk weboldalára, ahol neked már csak annyi a dolgod, hogy kiválasztod a kívánt terméket és kosárba helyezed. A rendelés leadása előtt add meg a kuponkódot a megfelelő helyen és a kedvezmény mértéke automatikusan levonódik rendelésed végöszegéből.

Lejárt Kedvezmény kuponok