Sajnáljuk, nincs kedvezmény

Nincs kedvezmény ehhez az üzlethez

Ne maradj le Ledfényforrások kuponkódjairól, kedvezményeiről


Ledfényforrások üzletről bővebben

Mára az ára is sokkal barátságosabb lett. Főleg, ha akciós termékek közül is válogathat.
Sokáig egy hátránya volt a led izzóknak, hogy lényegesen drágábbak voltak, mint a hagyományos társaik. Azonban mára sokkal olcsóbbak lettek úgy, hogy a minőségük sem romlott. Legalább is, ha a megfelelő gyártót választjuk. Mivel a led izzók nagyon jól megállták a helyüket egyre többen kezdtek a gyártásukba, ami sajnos azt is jelenti, hogy elég sok silány minőségű termék került az üzletek és a webáruházak polcaira. De szerencsére nincs ez mindenhol így!

A garancia mindent biztosít!
Sok áruház nem biztosít garanciát az ilyen „kis” termékekre, hiszen néhány száz forintért újat lehet venni, ha tönkremegy. Azonban a LED fényforrásoknak pont az a lényege, hogy ne kelljen fél évente újat venni belőle. Mi éppen ezért vállalunk gyártától függően 1-5 év garanciát az akciós termékekre is.

Lejárt Kedvezmény kuponok

LED lámák, izzók akciós áron

A LED fényforrások egyre népszerűbbek az emberek körében, hiszen sokkal...Bővebben

A LED fényforrások egyre népszerűbbek az emberek körében, hiszen sokkal takarékosabbak és tartósabbak, minta az elődjük. Bár a régi hagyományos izzók is sokáig tudtak üzemelni, sajnos a minőségük hamar nagyon megromlott, ezért gyakran néhány hónap alatt tönkre mennek. Ezen felül 2020. jan. 01-től forgalmazni sem lehet. Ezzel szemben a led izzók évekig problémanetes működnek. Ezzel nagyon sok pénzt spórolhatsz magadnak és nagyon sok szemetet a bolygónak. Kevesebb

Érvényes: 2020-02-14