Sajnáljuk, nincs kedvezmény

Nincs kedvezmény ehhez az üzlethez

Ne maradj le Mackójáték kuponkódjairól, kedvezményeiről


Mackójáték üzletről bővebben

Cég

Kedves vásárlók,

Tudjuk, hogy gyermekeinek csak a legjobbat akarják. Ezért a legminőségesebb játékokat válogattuk ki Önöknek első osztályú európai és világi gyártóktól. Az internetes játékboltunk már 2012 óta működik. Az online létezésünk ideje alatt már több ezer kisgyermeknek okoztunk örömet. Örülünk, ha az oldalaink böngészése közben kellemesen érzik magukat.
Gyártóink

A biztonság elsőrendű. A gyártóink minden szükséges minőségi és biztonsági tanúsítvány tulajdonosai. A Smoby, smarTrike, BIG, Kaloo vagy Janod társaságok rendszeresen nyernek tekintélyes versenyeket a saját kategóriájukban.
Tanúsítványok

A gyártóink játékai a szigorú európai normáknak eleget tesznek és biztonsági tanúsítványok tulajdonosai:

A CE tanúsítvánnyal ellátott játékok eleget tesznek az európai biztonsági normáknak. Minden játék a kínálatunkban rendelkezik ilyen tanúsítvánnyal.
A GS biztonsági német jelölés olyan termékeket jelöl, amelyek rendszeresen függetlenül vannak ellenőrizve harmadik fél által. Ez a tanúsítvány nem kötelező az Európában forgalmazott játékok esetében, de a minőség és biztonság mutatója.
Az FSC tanúsítvány olyan termékeket jelöl, amelyek felelősségteljes erdőgazdálkodás fáiból készültek. Ilyen tanúsítvánnyal a Janod és Educa játékok rendelkeznek.
A PEFC tanúsítvánnyal olyan társaságok rendelkeznek, amelyek gyártási folyamata környezetkímélő. Az Educa spanyol játék gyártó PEFC tanúsítvány tulajdonosa.

Minőség

Figyelünk a gyártóink eredetére. Számos közülük az Európai Únió tagországából származik. A játékok, melyeket a mackojatek.hu oldalon vásárol minőséges és biztonságos anyagokból készültek. A kerti játékok, mint a csúszdák, játszóházak, mászókák vagy hinták a Smoby vagy BIG gyártóktól ellenállóak az ÚV sugárzással szemben.

Lejárt Kedvezmény kuponok

Black friday akció

Figyelünk a gyártóink eredetére. Számos közülük az Európai Únió tagországából...Bővebben

Figyelünk a gyártóink eredetére. Számos közülük az Európai Únió tagországából származik. A játékok, melyeket a mackojatek.hu oldalon vásárol minőséges és biztonságos anyagokból készültek. A kerti játékok, mint a csúszdák, játszóházak, mászókák vagy hinták a Smoby vagy BIG gyártóktól ellenállóak az ÚV sugárzással szemben. Kevesebb

Érvényes: 2019-11-30

2000 Ft kedvezmény gyerekjátékokra

2000 Ft első vásárlói kedvezmény! A feliratkozással rögtön 2000 Forintos...Bővebben

2000 Ft első vásárlói kedvezmény!
A feliratkozással rögtön 2000 Forintos kedvezményt kap a teljes rendelésére az online játékboltunkban. Ezt az első vásárláskor használhatja fel, amivel örömet szerezhet nemcsak a gyerekeknek, hanem önmagának is. De ez nem minden, egyéb újdonságokkal is készülünk! Kevesebb

Érvényes: 2019-03-31

10% kedvezmény Zenélő gyermekjárművekre

Zenélő gyermekjárműveket keres? Eshopunkon, minőséges gyerekjátékok széles kínálatából, biztosan sikerül...Bővebben

Zenélő gyermekjárműveket keres? Eshopunkon, minőséges gyerekjátékok széles kínálatából, biztosan sikerül választania. Ezek a gyerek járgányok európai gyártók termékei és minőséges anyagokból készülnek. Válasszon a Zenélő gyermekjárművek kategóriában és győződjön meg róla maga. Internetes webáruházunkban Smoby, Smart Trike, Écoiffier, Kaloo és Janod és más márkájú minőséges játékokat kínálunk. Ha kérdése lenne, szívesen segítünk. Kevesebb

Érvényes: 2019-02-28