Sajnáljuk, nincs kedvezmény

Nincs kedvezmény ehhez az üzlethez

Ne maradj le Mall kuponkódjairól, kedvezményeiről


Mall üzletről bővebben

Kedvezménykupon
Míg ajándékutalványt vásárolni kell, kedvezménykuponokat nyereményjátékok, kampányok és egyedi akciók során adunk vásárlóinknak.

A kedvezménykupon egy egyedileg legyártott kuponkód, ami a meghatározott értékű kedvezményre jogosít. A kupon rendszerint termékcsoportra vagy konkrét termékre, és egy megadott dátumig lehet felhasználni. A kuponkódokat sokszor e-mailben, elektronikus formában küldjük.

Hogyan lehet felhasználni?
Vásárlandó termékeit tegye a kosárba, és folytassa a kosár lépéseit. Válasszon szállítási, számlázási címet; válasszon szállítási vagy átvételi módot, fizetési feltételeket.
Az Ajándékutalvány vagy árengedmény részben gépelje be kuponja egyedi kódját ékezetek nélkül, nagybetűvel
A kuponkód bevitele után az Ellenőrizze gombra kattintva az engedmény automatikusan jóváíródik, a kedvezmény érvényesül.
Jó tudni:
Vannak különleges kuponok, melyek csak bizonyos szolgáltatásra érvényesek, pl.: ingyen házhoz szállítás.
Egyszerre több ajándékutalvány és kupon is felhasználható, ha a feltételek engedik. Ha nem teljesülnek a kuponnal kapcsolatos feltételek, a kupon nem működik.
Amennyiben rendelését visszamondja, vagy vásárolt termékével mégsincs megelégedve, a kedvezményre jogosító kupont nem áll módunkban visszaadni. Amennyiben rendelése egyéb ok miatt nem teljesül, kérjen bátran ügyfélszolgálatunknál esetlegesen új kedvezményes kupont.

Lejárt Kedvezmény kuponok

Kupon -15% háztartási termékekre a Mall.hu-n

Vásárolj háztartási gépet és használd fel a kuponkódot, mellyel 15%...Bővebben

Vásárolj háztartási gépet és használd fel a kuponkódot, mellyel 15% kedvezményt kapsz a rendelés végösszegéből. Kevesebb

Érvényes: 2020-03-09

19-50% kedvezmény a Mall.hu-nál Black-Friday napján

hamarosan a Mall.hu-nál is Black-Friday! Érdemes felkészülni és kiválogatni a...Bővebben

hamarosan a Mall.hu-nál is Black-Friday!
Érdemes felkészülni és kiválogatni a legjobb cuccokat, melyet Black-Friday alkalmával akár 50% -kal olcsóbban vásárolhatsz meg. Kevesebb

Érvényes: 2019-11-30