Ne maradj le Masticha kuponkódjairól, kedvezményeiről


Masticha üzletről bővebben

A híoszi masticha hatása

A híoszi masticha többtíz hatóanyagot tartalmaz, melyeknek köszönhetően rengeteg jótékony hatással bír. Hatása leginkább a gyomor-és bélrendszeri problémák esetén érvényesül, ilyen például a Crohn betegség, a Helicobacter pyroli baktérium általi fertőzés és olyan más betegségek, melyeket a helikobaktérium okoz, mint pl. gyomorgyulladás, gyomorfekély, gyomorrák. Fontos kiemelnünk, hogya híoszi masticha természetes anyag, így használata nem eredményez nem kívánt mellékhatásokat.

A MASTICHA A BENNE LÉVŐ 80 HATÓANYAGNAK KÖSZÖNHETŐEN KÜLÖNBÖZŐ TERÜLETEKEN MUTAT JÓTÉKONY HATÁSOKAT:
Csökkenti a helicobacter pylori baktériumok számát
Redukálja a gyomorégést
Enyhíti a gyomorfájdalmat és a gyomorgyulladást
Támogatja a vastagbél működését
Antibakteriális hatású
Antiszeptikus hatású
Antimikotikus hatású
A híoszi masticha használata javasolt az alábbi megbetegedéseknél is:

peptikus fekélyek (gyomorfekély, nyombél fekélye…)
ateroszklerózis (érelmeszesedés) magas koleszterinszinttel
Crohn betegség
A híoszi masticha megvásárlásánál ügyeljen arra,hogy eredeti híoszi mastichát vásároljon. A piacon ugyanis előfordulhatnak a Boswelie fa gyantájából, fenyőmagból, mandulából gyártott készítmények, esetleg a hasonló Pistacia palaestina készítmények, melyek azonban nem váltanak ki azonos hatást, mint az eredeti híoszi masticha.

Amennyiben biztosra szeretne menni, hogy valódi híoszi mastichát vásárol, a Masticha shop termékeit javasoljuk. A Masticha shop jelenleg Magyarországon a Híosz szigeti Masticha termelők szövetségének határozata értelmében az eredeti híoszi masticha egyetlen szabadalmazott árusítója.

Hogyan használd fel Masticha üzlet kuponjait, kedvezményeit

1. Kupon vagy kedvezmény kiválasztás

Válaszd ki a kuponkódot vagy kezdvezményt, amit fel szeretnél használni Masticha partnerünk oldalán. Kattints a "Kód mutatása" gombra vagy a kedvezmény címére.

2. Kuponkód másolása

A megjelenő ablakban egy betűkből és számokból álló szöveget látsz. Ez a kuponkód. Másold ki a kuponkódot, amit a "Kód másolás" gombra kattintva tehetsz meg. Használhatod a CTRL + C billentyűket is a kuponkód másoláshoz.

3. Kupon felhasználása

Kattints a "Tovább az üzletbe" feliratú gombra. Ekkor átirányítunk Masticha partnerünk weboldalára, ahol neked már csak annyi a dolgod, hogy kiválasztod a kívánt terméket és kosárba helyezed. A rendelés leadása előtt add meg a kuponkódot a megfelelő helyen és a kedvezmény mértéke automatikusan levonódik rendelésed végöszegéből.