Sajnáljuk, nincs kedvezmény

Nincs kedvezmény ehhez az üzlethez

Ne maradj le Matracdepó kuponkódjairól, kedvezményeiről


Matracdepó üzletről bővebben

Ahogyan állás közben is többféle testhelyzetet vehetünk fel, úgy alvás közben sem más a helyzet. Bár sokan nem is tudják, de egyes pozíciók előnyösek, mások pedig kevésbé. De milyen pózban aludjunk? A továbbiakban minden kiderül.

Mindenkinek van egy legkedvesebb, jól bevált alvási pozíciója. Egy fárasztó nap után nincs is annál jobb, mint hazaérve bedőlni az ágyba.

Ahhoz viszont, hogy egészségesek legyünk, elegendőt és jól kell aludnunk. Ideális esetben 6-8 órát alszik az ember, de sokan elfeledkeznek arról, hogy a különféle, alvás közben felvett testhelyzet milyen mértékben befolyásolhatja az alvás minőségét.

A továbbiakban bemutatjuk, hogy melyik póz milyen előnyöket jelenthet számodra.

Lejárt Kedvezmény kuponok

Most az Áfa nálad marad a matrcadepo.hu rendelésedből

MÁRCIUSI AKCIÓ Most az ÁFA nálad marad! Márciusban egy igazán...Bővebben

MÁRCIUSI AKCIÓ

Most az ÁFA nálad marad!
Márciusban egy igazán különleges akcióval készültünk Neked!

Bármely termékünket is nézted ki magadnak, ha ebben a hónapban vásárolod meg, akkor a végösszeget az ÁFA mértékével csökkentjük.

(A kedvezmény mértéke a bruttó ár 21,26%-a.)

Az ajánlatunk szokás szerint nem a készlet erejéig érvényes, hiszen ha az általad választott termékből éppen nincs nálunk készleten, akkor meg is rendelheted azt – szintén a kedvezményes áron.

*Az akció 2020. március 1.-31. között vehető igénybe és az összes általunk forgalmazott termékre érvényes. Más kuponnal vagy akcióval nem vonható össze. – itt: Eger Kevesebb

Érvényes: 2020-03-31