Ne maradj le MoziShop kuponkódjairól, kedvezményeiről


MoziShop üzletről bővebben

Fontosnak tartjuk, hogy igazi élményként maradjon meg a néző számára egy film, vagy akár TV-sorozat, ezért portfóliónk kialakításakor kölönös hangsúlyt fektetünk arra, hogy termékeink minősége tükrözze a rajongók elvárásait. Ennek az elvárásnak a tudatában kínálatunkban kizárólag dedikált, a szerzőjog tulajdonosának hozzájárulásával készült termékeket talál a vásárló. Tevékenységünk arra irányul, hogy az a tudatos vásárlói kör igényeinek maximálisan meg tudjunk felelni. Annak érdekében, hogy szélesítsük a morchis desing piacon fellelhető termékek, mint fém popcorn vödrök, poharak, bögrék, kiegészítők, játékok, modellek, plakátok, ruházati termékek körét a hazai kínálatban, folyamatosan kapcsolatot tartunk nemzetközi gyártó cégekkel. Ennek a munkánknak az eredményeként, több olyan külföldi gyártó cégnek lehetünk a kizárólagos magyarországi forgalmazója, melyek termékei már világszerte bizonyították a népszerűségüket.

Hogyan használd fel MoziShop üzlet kuponjait, kedvezményeit

1. Kupon vagy kedvezmény kiválasztás

Válaszd ki a kuponkódot vagy kezdvezményt, amit fel szeretnél használni MoziShop partnerünk oldalán. Kattints a "Kód mutatása" gombra vagy a kedvezmény címére.

2. Kuponkód másolása

A megjelenő ablakban egy betűkből és számokból álló szöveget látsz. Ez a kuponkód. Másold ki a kuponkódot, amit a "Kód másolás" gombra kattintva tehetsz meg. Használhatod a CTRL + C billentyűket is a kuponkód másoláshoz.

3. Kupon felhasználása

Kattints a "Tovább az üzletbe" feliratú gombra. Ekkor átirányítunk MoziShop partnerünk weboldalára, ahol neked már csak annyi a dolgod, hogy kiválasztod a kívánt terméket és kosárba helyezed. A rendelés leadása előtt add meg a kuponkódot a megfelelő helyen és a kedvezmény mértéke automatikusan levonódik rendelésed végöszegéből.