Ne maradj le Notebook.hu kuponkódjairól, kedvezményeiről


Notebook.hu üzletről bővebben

Notebook.hu Kupon ,Notebook.hu kuponkód ,Notebook.hu kedvezmény ,Notebook.hu kupon 2019 ,Notebook.hu kedvezmény 2019 ,Notebook.hu akció ,Notebook.hu akció 2019 ,Notebook.hu legjobb kedvemzényei ,Notebook.hu legjobb kuponjai ,Notebook.hu legjobb kuponkódjai ,Notebook.hu legjobb kedvemzényei 2019 ,Notebook.hu legjobb kuponjai 2019 ,Notebook.hu legjobb kuponkódjai 2019

Hogyan használd fel Notebook.hu üzlet kuponjait, kedvezményeit

1. Kupon vagy kedvezmény kiválasztás

Válaszd ki a kuponkódot vagy kezdvezményt, amit fel szeretnél használni Notebook.hu partnerünk oldalán. Kattints a "Kód mutatása" gombra vagy a kedvezmény címére.

2. Kuponkód másolása

A megjelenő ablakban egy betűkből és számokból álló szöveget látsz. Ez a kuponkód. Másold ki a kuponkódot, amit a "Kód másolás" gombra kattintva tehetsz meg. Használhatod a CTRL + C billentyűket is a kuponkód másoláshoz.

3. Kupon felhasználása

Kattints a "Tovább az üzletbe" feliratú gombra. Ekkor átirányítunk Notebook.hu partnerünk weboldalára, ahol neked már csak annyi a dolgod, hogy kiválasztod a kívánt terméket és kosárba helyezed. A rendelés leadása előtt add meg a kuponkódot a megfelelő helyen és a kedvezmény mértéke automatikusan levonódik rendelésed végöszegéből.