Sajnáljuk, nincs kedvezmény

Nincs kedvezmény ehhez az üzlethez

Ne maradj le Philips kuponkódjairól, kedvezményeiről


Philips üzletről bővebben

Az első Philips izzó 120 évvel ezelőtti bevezetése óta az innováció és az emberközpontú megközelítés jelentik vállalatunk alapjait.

Elkötelezettek vagyunk aziránt, hogy olyan új egészségügyi és világítástechnikát, valamint innovatív és a helyi piacon releváns fogyasztói termékeket kínáljunk, amelyek valódi változást hoznak a világ különböző pontjain élő ügyfeleink, fogyasztóink és minden érdekelt fél számára. Hitünk szerint ezt a legjobban úgy érhetjük el, ha a legmélyebb szinten megértjük az emberek igényeit és vágyait.

Ha összehozzunk a két dolgot – az embereket és az innovációt – akkor létre tudjuk hozni az emberek igényeinek és vágyainak valóban megfelelő technológiák és termékek következő generációját. Olyan jelentőségteljes innovációk jönnek létre, amelyek hozzájárulnak az egészséges élethez, a jó közérzethez és az élet élvezetéhez. Ez különböztet meg bennünket, ettől vagyunk mi a Philips.

A hollandiai központú Royal Philips egy sokrétű technológiai vállalat, amely elsősorban az emberek életminőségének javítására törekszik az egészségügy, az életstílus és a világítástechnológia terén megvalósított jelentőségteljes innovációkkal. A cég piacvezető pozíciót tölt be a szív-, és az akut betegellátás, az otthoni egészségügy, az energiahatékony világítástechnikai megoldások és új világítási alkalmazások területén, továbbá a férfiborotválkozás és szőrtelenítés és a szájápolás terén.

Lejárt Kedvezmény kuponok

Kupon – 20% kedvezmény a Philips.hu oldalon

A - 20% kedvezmény a vásárlás végösszegéből kerül levonásra.  Más...Bővebben

A – 20% kedvezmény a vásárlás végösszegéből kerül levonásra.  Más akcióval nem összevonható, kiegészítőkre nem érvényes. Kevesebb

Érvényes: 2021-11-08

Kupon – 25% kedvezmény a Philips OneBlade termékekre oldalán

Használd kuponkódot a kosár oldalon és -25% kedvezményt kapsz a...Bővebben

Használd kuponkódot a kosár oldalon és -25% kedvezményt kapsz a rendelés végösszegéből. Kevesebb

Érvényes: 2021-04-12

Kupon -30% a vásárlás végösszegéből a Philips webáruházban

A - 30% kedvezmény a vásárlás végösszegéből kerül levonásra a...Bővebben

A – 30% kedvezmény a vásárlás végösszegéből kerül levonásra a Philips webáruházba Kevesebb

Érvényes: 2020-06-04

Kupon -30% a rendelés végösszegéből a Philipsz webáruházban

30%-kal olcsóbban rendelhetsz a Philipsz webáruházában. Add meg a kuponkódot...Bővebben

30%-kal olcsóbban rendelhetsz a Philipsz webáruházában. Add meg a kuponkódot a kosárban és a kedvezmény levonásra kerül. Nem érvényes az akciós termékekre. Kevesebb

Érvényes: 2020-03-01