Sajnáljuk, nincs kedvezmény

Nincs kedvezmény ehhez az üzlethez

Ne maradj le Poster Store kuponkódjairól, kedvezményeiről


Poster Store üzletről bővebben

A svédországi székhelyű Poster Store áruházban skandináv stílusú faliképek nagy választékát kínáljuk, amelyeket örömmel alkottak szenvedélyes művészek a világ minden tájáról. Elegáns, kiváló minőségű képkeretek szintén szerepelnek kínálatunkban, ezek könnyen kezelhetőek és falrafüggesztésük egyszerű.

Törődéssel megalkotott termékek
Posztereinket időtálló, bevonat nélküli, 200 g-os, matt felületű, prémium minőségű papírra nyomtatjuk. A nyomatok vastagsága növeli a tartósságot, és tökéletes felfüggesztést biztosít, akár képkeret nélkül is. A poszterek és a rajtuk látható képreprodukciók kiváló minősége kategóriájában egyedi.

A gyártási folyamat nagy része Stockholmban történik, Svédország egyik legjobb nyomdájában. A megható és inspiráló művészeti munkák állandó elemei vizuális kutatásainknak, valamint ennek megfelelően folyamatosan bővítjük kínálatunkat új, lenyűgöző poszterekkel. Kövess minket Facebookon és Instagramon, hogy inspirálódj és naprakész légy új termékeinket és versenyeinket illetően.

Fenntarthatóság
A Poster Store mindent megtesz a környezettudatosság érdekében. Kiterjedt környezetvédelmi irányelvünk célja biológiai lábnyomunk és a szén-dioxid kibocsátás minimalizálása. Továbbá törekszünk arra, hogy a környezetre pozitív hatást gyakoroljunk. Kezdeményezésünk néhány kulcsfontosságú eleme: minden poszterünk egy helyi – a skandináv Swan Label ökocímkével rendelkező – nyomdában kerül nyomtatásra; szelektív szemétgyűjtés; szállítás minimalizálása minden beszerzésünk esetében, például a faliképek nyomtatásához használt papírt egy helyi, a svéd Lessebo Paper papírgyár biztosítja számunkra. E papír olyan erdőkből származik, amelyekben minden kivágott fa helyett legalább két új fát ültetnek.

A közös öröm kettős öröm
Örömmel tölt el minket, ha bepillantást nyerhetünk abba, hogyan mutatnak posztereink otthonodban. Oszd meg velünk az általad készített fotókat az Instagramon a #posterstore hashtag vagy @posterstore jelölés segítségével, vagy akár e-mailben is elküldheted az info@posterstore.hu címre. Blogunkhoz és weboldalunkhoz folyamatosan keresünk inspiráló képeket. Osztozz velünk örömödben és inspiráljuk egymást!

Lejárt Kedvezmény kuponok

Kupon -35% kedvezmény poszterekre a Poster Store oldalán

Ha valaki lakásfelújítást, dekorálást tervez: a ZOLDSALATA35 kóddal 35% kedvezménnyel...Bővebben

Ha valaki lakásfelújítást, dekorálást tervez: a ZOLDSALATA35 kóddal 35% kedvezménnyel vásárolhatsz posztereket a Poster Store oldalán. A kedvezmény nem vonatkozik a Selection kategória posztereire és a képkeretekre és nem kombinálható más kedvezményekkel vagy akciókkal. Érvényes 2021. július 25 éjfélig. Kevesebb

Érvényes: 2021-07-26