Sajnáljuk, nincs kedvezmény

Nincs kedvezmény ehhez az üzlethez

Ne maradj le RM Ékszer kuponkódjairól, kedvezményeiről


RM Ékszer üzletről bővebben

Hinni az álmokban Hosszú évekig társtulajdonosa voltam egy webáruháznak, de éreztem, hogy az importált nemesfém termékek eladása nem az én utam. 2014-ben indítottam el önálló webshopomat. Eleinte a saját munkáimat adtam el az oldalon, a készítéstől, a csomagoláson, feladáson át a marketingig, én egy személyben voltam az R.M. ékszer. Számtalan kudarc ért az első évben, de nem adtam fel. Aztán férjem, Milán is otthagyta addig biztos állását, hogy együtt építsük az álmomat. Igen, mondhatom, hogy ez életem álma, gyermekemnek tekintem az R.M. ékszert. A grafikák megálmodója és az igazi Jolly Joker pedig Gábor (a sógorom) a szűk csapatban. Így hárman dolgozunk az áru feltöltésén, intézzük a csomagok feladását és az ügyfélszolgálatot. Én emellett saját kollekcióm is folyamatosan fejlesztem.

Az alkotói összefogás webshopja A saját bőrömön tapasztaltam, hogy mit él át az a kézműves, aki mindent egymaga akar csinálni. Éreztem és tudtam, hogy az álmom csak egy csapattal megvalósítható. Ezért megnyitottuk az R.M. ékszert más készítők számára is. A válogatásban az alkotások minősége is fontos szempont volt, ahogyan az is, hogy az ékszerek iránti szeretet tapintható legyen bennük. Huszonnégyen vagyunk, huszonnégy személyiség, huszonnégy hitvallás, huszonnégy egyéni történet. Többek között a festőművész, a fodrász, a tanárnő, kisgyermekes anyuka, a mérnök és számos kézműves technika találkozása. De ennél jóval több: közös gondolkodás, igazi csapatmunka. Mertem nagyot álmodni, és élére állni a folyamatosan fejlődő csoportnak, annak ellenére, hogy a hasonló összefogásokban nem láttam igazi összetartást. Ma már büszkén mondhatom, közös álmot építünk. Együtt hoztunk létre egy olyan alkotói közösséget, ahol egymást erősítve, egy brand/márka alatt értékesítjük az alkotásainkat. Megtisztelő számomra, hogy vezethetem és mentorálhatom őket.

Nincs titok, vagy mégis?! Kézműves alkotásokat és ékszert számos helyen lehet vásárolni az interneten, az R.M. ékszernél azonban az alkotóknak nincs más dolga, mint az ékszerekre koncentrálni, hiszen az értékesítés és az ezzel járó adminisztráció szűk csapatunk feladata. Az oldal „varázslói – ahogy előszeretettel hívom őket – ezért jobban tudnak fókuszálni az alkotásra: ékszereik gondolattal, ötlettel, szeretettel és történetekkel teliek. Történetekkel, melyek akkor teljesednek ki igazán, ha valaki viselni kezdi őket. Tudom, hogy amit mi adunk az embereknek, az egyedülálló, mert nem csak egy termék… Sokkal többet rejt egy csomag!

Lejárt Kedvezmény kuponok

-15% ékszerekre at RM Ékszer-től

A kupon beváltásával 15% kedvezménnyel vásárolhatsz ásvány karkötők közül. Az...Bővebben

A kupon beváltásával 15% kedvezménnyel vásárolhatsz ásvány karkötők közül. Az ajánlat a szállítási költségre nem vonatkozik. Csak teljes árú termékre használható fel, más kedvezménnyel vagy kuponakcióval nem vonható össze. Kevesebb

Érvényes: 2021-11-03