Akciós lakáskiegészítők + ingyenes szállítás a Selowei.hu oldalon

Vásárolj legalább 15.000 Ft értékben termékeinkből, és csomagodat ingyen szállítjuk...Bővebben

Vásárolj legalább 15.000 Ft értékben termékeinkből, és csomagodat ingyen szállítjuk ki neked Kevesebb

Érvényes: 2022-12-03

Ne maradj le Selowei kuponkódjairól, kedvezményeiről


Selowei üzletről bővebben

A Magyarországi SELOWEI lakberendezési márkát 2018-ban alapítottuk, és 2020 szeptemberében a Budapesti Árkád Bevásárlóközpontban megnyitottuk első üzletünket is. Cégünk fő profilja a lakberendezési termékek impotálása és fogalmazása, így elsősorban lakberendezési termékeket, kiegészítőket kínálunk a nappalia hálószobaa konyha és a fürdőszoba ékesítésére, ezek mellett azonban dekorációs elemeket, kiegészítőket, ajándékokat, aromaterápiás kellékeket és lakástextíliákat is találhatsz széles kínálatunkban.
Cégünk célja hogy a legújabb, legeredetibb, legszebb és legpraktikusabb lakberendezési és design trendek vezessük be Magyarországra. Minden nap kiemelt figyelmet fordítunk arra, hogy a lakberendezési világ és a belsőépítészeti ipar legfrissebb trendjeit nyomon kövüssük, így mindi új inspirációkat, alkotásokat és termékeket találunk, melyekkel tőkéletesen bővíthetjük kínálatunkat.
Sokszínű csapatunk a különböző tervezői, minőség-ellenőrzési és szakmai beszerzői területek szakértőiből áll, így átfogó képet kapunk a piacról. Egy irodával Kínában, Qingdaoban is rendelkezünk, mely elősegíti, hogy szorosabb kapcsolatot építsünk ki a beszállítókkal, és lehetővé teszi az iportátl termékek folyamatos ellenőrzését, minőségének figyelemmel kírésését.

Cégünk kiváló minőségű lakberendezési termékeket kínál kedves vásárlóink felé, ugyanakkor emellett kedvező árakkal és akciókkal várunk titeket.

Vállalatunk szlogenje “We are family”. Ez azt jelenti számunkra, hogy minden vásárlóra úgy tekintünk, mint családtag, így az egyszerűbb, kényelmesebb és szebb élet biztosításáért fáradozunk nap, mint nap.

 

Kövesd nyomon folyamatosan a SELOWEI-t és értesülj elsőként a legújabb lakberendezési trendekről, ötletekről, inspirációkról, és szerezd be a legmodernebb, legújabb termékeket lakberendezési webáruházunkból.

Lejárt Kedvezmény kuponok