-10% pizsamákra, fehérneműkre a SoftCotton webáruházban

A luxus <b>Luisa Moretti női pizsamák</b> rendkívül jó minöségű <b>pamutból és bambusz szálból</b> készüllnek....Bővebben

A luxus <b>Luisa Moretti női pizsamák</b> rendkívül jó minöségű <b>pamutból és bambusz szálból</b> készüllnek. A prémium minőséget tökéletesen tükrözi a <b>pontos szabás, precíz kivitelezés</b> és a luxus minőségű anyaghasználat. Ebben a pizsamában nyugodtan fog tudni aludni, és az új napot örömmel, kipihenten és feltöltve energiával kezdheti. Kevesebb

Érvényes: 2024-04-29 | 4x felhasználva

Ne maradj le Softcotton kuponkódjairól, kedvezményeiről


Softcotton üzletről bővebben

A Soft Cotton törölközők és fürdőköppenyek használatával tegye mindennapi élete részévé a luxust, a komfortot, a kényelmet, a szépséget és a harmóniát.

A Soft Cotton márka a harmónia, a luxus és a bőre kiemelt ápolásának a garanciáját jelenti. A törölközők, a fürdőlepedők, a fürdőköpenyek és a többi áru maximális kényelmet,magas minőséget és a bőre ápolását is biztosítja.

Olyan világ márkák mint Calvin Klein, Kenzo, Ralph Lauen vagy Tommy Hilfiger is itt gyártják a fürdőköppenyeiket.

1986-ban a cég megjelent a világ piacon és egyenesen az exportra orientálódot. Jelenleg USA-ba, Kanadába, Németországba, Franciaországba, Olaszországba, Nagy Britanniába, Benelux országaiba, Ausztriába, Görögországba, Japánba, Svédországba, Finnországba, Dániába, Norvégiába és Singapurba is szállítja az áruját és most újonnan Magyarország is a SOFT COTTON kft. hivatalos képviselésével.

A SOFT COTTON termékei az AEGEAN pamutból (az égei pamut az adott kategóriában a legjobbként ismert) összefont fésült fonálból készülnek el. Ezeket a termékeket a legmodernebb, tanusítvánnyal rendelkező Oeko-Tex gépsoron állítják elő, ezért a használatuk egész ideje alatt ugyanolyan színűek és puhák mint az első nap.

Az összes termék ANTIBAKTERIÁLIS (ezt az American Microban Produkt Company tanusítja). A Microban antimikrobionális védelem a baktériumok növekedését és terjeszkedését akadályoza, ezért a termékek tisztábbak és frissebbek.

A SOFT COTTON bemutja a legjobb minőségű termékeket, amelyek a legjobb és a legvonzóbb színű fonalakból készültek, mindezt exkluzív Magyarország közvetlen képviselettel.

Lejárt Kedvezmény kuponok

Kupon -10% a teljes árú termékekre a Softcotton.hu oldalon

Érvényesség: május 24. - június 26. Kedvezmény: 10% OFF a...Bővebben

Érvényesség: május 24. – június 26.
Kedvezmény: 10% OFF a teljes árú termékekre Kevesebb

Érvényes: 2021-06-27