Sajnáljuk, nincs kedvezmény

Nincs kedvezmény ehhez az üzlethez

Ne maradj le Vitaminpontok kuponkódjairól, kedvezményeiről


Vitaminpontok üzletről bővebben

Ha Te most éppen azon gondolkodol, hogy „Melyik vitamint válasszam ilyen sok közül?” akkor a helyes válaszért jó helyen jársz. Hozzáértő munkatársak révén megkapod a kérdéseidre a megnyugtató választ.

Mottó: “Egészséges, minőségi életet biztosítani vásárlóinknak a test igényeinek megfelelő minőségű tápanyagokkal. Szeretnénk, hogy ügyfeleink hónapról-hónapra örömmel térjenek vissza üzletünkbe a számukra hasznos és kiváló termékeinkért és szolgáltatásainkért.”

A cégünk filozófiája az alábbi irányelvekre épül:

Csak megbízható gyártók termékeit forgalmazzuk, akik garantálják a magas minőséget, és szigorú minőség ellenőrzésen mennek keresztül, mielőtt a vásárlóinkhoz eljutnak.
Prémium minőséget nyújtunk alacsony áron.
Minden üzletünk rendelkezik a Vitaking® által gyártott összes termékkel.
Az összes Vitaking, Swanson termék bejegyzett OÉTI (Országos Élelmezés- és Táplálkozástudományi Intézet) regisztrációs számmal, és zöld pipával rendelkezik, ami azt jelenti, hogy étrend-kiegészítőink a forgalmazáshoz szükséges minden magyarországi jogszabálynak megfelelnek.
Minden üzletünk tanácsadóinak tudása, képzettsége biztosítja Önnek, hogy megfelelő kiszolgálásban részesüljön.
A beérkezett rendeléseket még aznap kiküldjük, hogy a csomagja másnapra eljusson Önhöz, 100%-os pénzvissszafizetési garanciával.
Ön biztonságosan vásárolhat online webáruházunkban.
Előadásainkon még több információhoz juthat termékeinkről.
Termékek, gyártók:

Vitaking termékek – gyártásáról, minősítéséről, díjairól
A Vitaking® egy magyar cég, amely az elmúlt években komoly beruházásokat végzett, köztük egy saját laboratóriumot is létrehozott, és mára közel 200 termék gyártójaként vagy importőreként van jelen a magyar piacon.

Ez a cég a garancia, hogy termékeinket, (vitaminjaink, ásványi-anyagaink és gyógynövényeink), magas minőségben és kiváló áron biztosítani tudjuk vásárlóinknak.

Swanson – együttműködésrôl, termékek gyártásáról, minősítéséről, díjairól
Swanson Health Products cég 1969-ben alakult meg az Egyesült Államokban. Ez egy családi vállalkozás, amely jelentős befolyással bír az amerikai piacon. Magas minőségű és széles skálájú termékpalettáját évről-évre bővíti. Mára a vállalat jelentős beruházások után, kiváló termékekkel szerepel a piacon, az étrend és a testsúly csökkentés, természetes termékek (a haj, a bőr és a köröm javítására), az egészséges ételek (zöld élelmiszerek, mint a spirulina és chlorella ) és a speciális diéták területén, beleértve a vegetáriánus, vegán, gluténmentes, és a kóser étrendet.

Faith in Nature kozmetikai termékek
A cég fő profilja a természetes – vegyszermentes és bio összetevőkből készült – minőségi termékek importálása, és ezek kereskedelmi vonalon történő terjesztése.

NaturkingTM termékek
Saját márkás termékeink, 100%-ban természetes alapanyagból.

Talál köztük többek között hidegen sajtolt növényi olajokat, melyek támogatják az egészséges életmódot, hiszen gazdagok telítetlen zsírsavakban, ásványi anyagokban és vitaminokban, és magliszteket is.
A felhasznált alapanyagok nincsenek kitéve sem kémiai, sem hőhatásnak, sem az előkészítés, sem a préselés során, így megőrzik teljes értéküket!

Lejárt Kedvezmény kuponok

10% Vitamin kupon kedvezmény

10% kedvezménnyel való vásárlásra jogosító kupnkód, amit a Vitaminpontok.hu weboldalon...Bővebben

10% kedvezménnyel való vásárlásra jogosító kupnkód, amit a Vitaminpontok.hu weboldalon tudsz felhasználni a következő gyártók vitaminjainál: Vitaking, Gal, Swanson

5 000 Ft feletti vásárlásnál ingyen házhoz szállítással.

A kupon érvényes: 2019.11.11 éjfélig

A kuponkód más kedvezményekkel nem összevonható, csakis a nem akciós termékeinkre vonatkozik. Kevesebb

Érvényes: 2019-11-11