-1000 FT Wolt kedvezmény ételrendeléshez

Használd a RNVKA kuponkódot és részesülj 1000 Ft kedvezményben első...Bővebben

Használd a RNVKA kuponkódot és részesülj 1000 Ft kedvezményben első rendeléseskor! 2×500 ft az első 2 rendeléshez. Étel házhozszállításon kívül elérhetőek élelmiszerboltok termékei is, sőt elektronikai termékek, okos kütyük is. Kevesebb

Érvényes: 2024-05-01 | 43016x felhasználva

Ne maradj le Wolt kuponkódjairól, kedvezményeiről


Wolt üzletről bővebben

A közös rendelés mostantól sokkal egyszerűbb

Legfrissebb szolgáltatásunk megkönnyíti a közös megrendeléseket! Miután kiválasztotta a szimpatikus éttermet, csak válassza a „közös megrendelés” lehetőséget, és ossza meg barátaival, családjával vagy munkatársaival a létrehozott linket. Ezután mindenki könnyedén kiválaszthatja, mit szeretne enni a saját telefonjáról. És ami a legjobb, csak egy szállítási költség kerül felszámolásra, mivel az étkezés egyszerre érkezik!

Wolt története

A Wolt egy finn startup, amely 2014-ben indult el Helsinkiben, 2018 májusában pedig Budapesten is megnyitottunk helyi csapatunkkal. Szeretjük a jó ételeket és minden éttermünket személyesen választottuk ki, hogy a legjobb választékot tudjuk kínálni neked. Ha rajtunk keresztül rendelsz, az ételedet követheted egészen az étteremtől az otthonodig. Fontos számunkra, hogy a Wolt használata jó élmény legyen a számodra, ezért az Ügyfélszolgálat nyitva tartási időben folyamatosan készenlétben áll, ha szükséged lenne rá.

Wolt üzletek

Az alábbi kategóriák közül válogathatsz immár a WOLT-on keresztül: alkohol, játékok, drogéria, könyvek, élelmiszer, ajándék, virág.

Mikor van nyitva?

Minden nap 8-tól vagyunk nyitva, ekkortól tudsz rendelni azoktól az éttermektől, amik már nyitva vannak. Előrendelést bármikor le tudsz adni elvitelre vagy házhozszállításra is. Esténként egészen 11-ig rendelhetsz tőlünk. Ügyfélszolgálatunk a teljes nyitvatartási időben üzemel. Hogyan működik és mennyibe kerül a házhoz szállítás? A Woltnál saját futár partnereinkkel dolgozunk akiket szintén magunk választottunk ki. Ha házhoz szállítást kérsz az appból végig nyomon követheted, hol jár a rendelésed. Látni fogod, hogy a futár honnan és milyen járművel indult el az ételedért és mennyi ideig fog tartani a kiszállítás. Minden étteremből az étteremtől számított maximum 5 km az a távolság, ameddig szállítunk. Az alap kiszállítási díj Budapesten belül 499 ft, ami 1,5 km-ig elég, kivételt képeznek ez alól bizonyos zónák, mint pl. Dél-Pest, Csepel, Újpalota, Újpest, Rákosmente, a XVI. kerület és a 3. kerület bizonyos részei. Ezek esetében a kiszállítási díj 249 Ft, mely 1 km-es körzetben érvényes. Ahogy nő a távolság, azzal együtt nő a kiszállítási díj is. Ha szeretnéd minimalizálni a rendelési költségeidet, erre is van egy szuper megoldásunk, csak olvass tovább 🙂

Lejárt Kedvezmény kuponok